Dani, Mihaela ţi-a tinut pumnii din avion!

26 iunie 2010 15:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi grea pentru Dani Oţil. Acesta a început, ieri, cel mai dur concurs moto din lume, RedBull Romaniacs, la Sibiu. Doar că, susţinere a avut abia după probă, când a ajuns în oraş şi iubita sa, Mihaela Rădulescu.

Dis-de-dimineaţă, prezentatorul antenist s-a urcat pe motor, încercând să scoată un timp cât mai bun la prima probă. Însă ploaia şi zonele pline de buşteni şi cauciucuri i-au cam dat de furcă, iar acesta nu a reuşit să se califice în finală.

     Mai citeşte:         Mihaela: «Voi sta cu Dani doar o zi la Sibiu!»         Mihaela Rădulescu: "Dani, umple frigiderul că vin! Să mă suni să îţi spun ce cumpărături să faci!" - VIDEO         Răzvan şi Dani: «Pe Daniela o luăm peste picior atât cât trebuie»         Răduleasca: «Antena 1 mi-a cerut să-l înlocuiesc pe Dani!» - FOTO         Dani şi-a umplut maşina cu provizii pentru raliu

"Nu am vrut să forţez prea mult. Nu m-a ajutat nici vremea. Zilele următoare, prin pădure, o să dau tot din mine", ne-a spus Dani. Colegul de echipă al lui Dani, Krisztian Nagy, a câştigat însă la categoria hobby single.

După ce a terminat cu motorul, Dani a avut grijă să filmeze şi un material pentru emisiunea de luni dimineaţă. Puţin înainte de ora 16.00, antenistul s-a urcat în maşină şi a plecat spre aeroportul din Sibiu.

Cele mai multe probleme le-a avut la zonele de cauciucuri şi buşteni

Acolo, îl aştepta Mihaela Rădulescu, care ajunsese cu avionul tocmai de la Timişoara. La hotel, ca un gentleman ce este, Dani a ajutat-o pe Mihaela să dea jos din maşină cele două genţi Louis Vuitton, dar a lăsat-o preţ de câteva minute singură, în hol, ca să parcheze maşina.

Astăzi, Mihaela va reveni la vechiul obicei de a-l poza pe Dani în timpul concursului, dar va pleca pe seară spre Bucureşti, pentru a fi, dimineaţă, în locul lui Oţil, la emisiune.

După concurs, a filmat un material pentru emisiunea de luni, apoi s-a cocoţat pe un gard ca să vadă probele

Mai multe