Dani Oțil a dat motorul de enduro pe autobuz - FOTO

3 august 2012 8:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Audițiile cu noua generație de juriu X Factor au luat startul în această dimineață la Palatul Copiilor din București. Delia, Cheloo și Dan Bittman vor căuta timp de trei zile factorul X printre concurenții înscriși la audițiile din Capitală. Sute de bucureșteni s-au strâns încă de la primele ore în fața Palatului Copiilor în așteptarea celor trei jurați.

Alături le-au fost Răzvan și Dani, cei care, pe parcursul desfășurării show-ului, se vor transforma din amfitrioni în cei mai buni prieteni ai concurenților. De altfel, Răzvan și Dani le-au pregătit deja concurenților din provincie și telespectatorilor o prezentare a Capitalei, ocazie în care Dani a condus un autobuz turistic.

Pregătirile pentru X Factor sunt în toi de mai bine de o lună de zile, iar juriul și prezentatorii au avut în această perioadă o serie de provocări în afara audițiilor. Pentru cei doi prezentatori o zi inedită de filmare a fost chiar ieri, când Dani a avut ocazia să conducă un autobuz, lucru pe care și-l dorea de mai mult timp, dar pe care până acum nu a avut ocazia să îl facă.

"Azi mi-am implinit un vis. Am stat la volanul unui autobuz supraetajat în plin trafic bucureștean. Unii mă înteleg. E mai tare decât să ai un monstertruck", a povestit Dani la finalul zilei.

Mai multe