Dani Oţil: "Era să mor de două ori"

1 iulie 2010 5:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Dani Oţil a dezvăluit că şi-a riscat viaţa la cea mai grea competiţie de hard enduro. Prezentatorul matinalului de pe Antena 1 a povestit că a avut parte de multe ghinioane, dar a reuşit să termine pe locul 7.

Citeşte şi:

Uite ce a pierdut Dani Oţil cât timp a fost plecat!

Dani, Mihaela ţi-a dublat audienţa la emisiune!Dani Oţil a reuşit să termine competiţia Redbull Romaniacs de la Sibiu şi s-a aflat printre primii 10. Iubitul Mihaelei Rădulescu a povestit că a trecut prin multe situaţii limită şi chiar şi-a riscat viaţa în timpul întrecerii.

"Era să mor de vreo două ori, dar cum zice mama, tu ţi-ai dorit şi nu te plăteşte nimeni pentru treaba asta. Am apă şi sub unghii.", a declarat Dani.

Acesta a mai dezvăluit că în ziua a treia de concurs a avut parte numai de ghinioane tehnice şi în loc să lupte pentru podium, au trebuit să lupte pentru a rămâne în competiţie. El a promis că va scrie pe blogul lui toate detaliile despre cum s-a desfăşurat competiţia.

Dani nu a vrut să facă foarte multe dezvăluiri în timpul emisiunii "Neaţa cu Răzvan şi Dani", însă a ţinut să le mulţumească producătorilor că l-au înlocuit cu iubita lui, Mihaela Rădulescu, la matinal.

Mihaela

Rădulescu: "Viitoarea mea carte se va numi «Femei înşelate»"

Mihaela

Rădulescu: "Eu şi soţia lui Răzvan vom prezenta Neaţa" - VIDEO

Mihaela

Rădulescu: "Am avut audienţă din cauza saboţilor"

Prezentatorul matinalului a spus că a fost realmente sedus de plaiurile româneşti. În timpul competiţei a avut şansa să vadă locuri minunate şi spune că cel mai mult i-a plăcut la Obârşa Lotrului.

"Cum spunea un prieten, dacă duci o fată pe acolo şi nu o iei de nevastă de vreo două, trei ori înseamnă că eşti foarte fraier", a mărturisit Dani, care a mai precizat că participanţii străini din competiţie pierdeau minute bune din concurs pentru a face fotografii.

Mai multe