Daniel Buzdugan dă din casă! Află ce femei îi plac şi ce crede despre relaţii!

20 iunie 2011 10:38   Actualitate
Ultima actualizare:

El a vorbit ce cele de la tonica.ro şi le-a spus: «De când mă ştiu îmi plac femeile cât mai feminine, mai naturale. Şi nu mă refer aici la femeile frumoase care coboară de pe catwalk. Îmi plac femeile care-l au pe acel «vino încoa».

Ştiu că suna a clişeu şi că e un termen mult prea folosit şi, de multe ori, deloc cum trebuie, dar chiar este o calitate pe care o apreciez şi pe care multe fete nu o au. Vulgarele nu-mi plac şi nu mi-au plăcut niciodată. Prefer femeile calde, calme şi blânde».

Citeşte şi:

Lui Buzdugan i s-au cam aprins călcâiele după Marina Dina. Vezi ce i-a făcut! - VIDEODaniel Buzdugan a pipăit-o pe sâni pe Marina Dina VIDEODaniel Buzdugan: «Cică dacă nu ai sarmale şi manelişti la nuntă nu eşti valabil»

Întrebat care este cel mai ieftin truc la care a recurs pentru a se culca cu o femeie, Daniel a zis: «Niciunul. Mi-a plăcut întotdeauna să prezint încredere în faţa unei femei. Să-i ofer siguranţă şi să o fac să se simtă confortabil, fără s-o mint.

Mama m-a invatat întotdeauna să nu-mi bat joc de femei şi să fiu cât se poate de sincer în faţa lor. Un alt lucru pe care l-am învăţat este că niciodată un bărbat adevarat nu trebuie să divulge numărul sau numele femeilor pe care le-a avut, asta fiind tot o formă de respect pe care le-o arăţi doamnelor. În concluzie, am fost întotdeauna sincer cu ele, indiferent de ce intenţii am avut».

Cât despre cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru o domniţă, Daniel îşi aminteşte: «Multe, însă cel de care îmi amintesc clar e momentul în care eram implicat într-o relaţie şi un fost coleg de facultate îmi propusese să plec în Franţa pentru un job bun.

Am ales să nu merg, gândindu-mă că aş degrada o relaţie frumoasă. Multă lume nu mă înţelegea, însă era suficient să mă înţeleg eu. Nu-mi pare rău nici acum că am făcut asta».

Mai multe