Daniel Niculae, debut la Monaco

7 iulie 2010 18:09   Actualitate
Ultima actualizare:

După 4 ani petrecuţi la Auxerre, Daniel Niculae a lăsat echipa din apropierea Parisului şi s-a transferat la AS Monaco, formaţie care îl curta încă din 2009.

Internaţionalul român a debutat pentru echipa monegască, jucând marţi seară o repriză în amicalul pierdut contra divizionarei secunde, Clermont.

Nico a jucat ca vârf retras stânga, într-un sistem 4-3-3 şi, conform presei din Hexagon, s-a mişcat destul de bine, antrenorul Guy Lacombe apreciind drept mulţumitoare evoluţia sa.

De altfel, tehnicianul lui Monaco, fost adversar al Universităţii Craiova în 1982 cu Girondines Bordeaux, a insistat ca românul să fie transferat, fiind impresionat de calităţile lui fizice şi tehnice.

După ce sezonul trecut a pierdut finala Cupei Franţei şi a terminat sezonul pe locul 8, ratând şi Liga Europa, AS Monaco intenţionează să atace chiar titlul în noua ediţie de campionat, care va începe pe 7 august.

Citeşte şi:

Daniel Niculae: "Sunt fericit la Monaco! E între primele cinci echipe din Franţa!"

Daniel Niculae a trecut vizita medicală şi a semnat cu Monaco

Daniel Niculae a semnat cu AS Monaco!

Întrucât se află în perioada de pregătire, Niculae nu şi-a luat încă o locuinţă, stând la hotel, dar va primi o vilă la Monte Carlo. Acolo se va muta împreună cu prietena sa, Oana, cei doi având de gând să se căsătorească în viitorul apropiat.

Mai multe