Daniel Onoriu a sfidat blestemele familiei pentru iubită

24 septembrie 2010 16:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu s-a temut atât de mult de magia neagră, încât, săptămâna trecută, a părăsit-o pe iubita lui, Simona Chiţac. Când toată lumea se aştepta ca el să se întoarcă la fosta soţie, iată că Daniel a invitat-o joi pe Simona în apartamentul lui din Băneasa.

Ghinioanele s-au ţinut lanţ de capul lui Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, din 2006, an în când a divorţat. A rămas "Lefter Popescu" şi a trecut printr-un grav accident de motocicletă, în urma căruia a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

Mai citeşte:

Mi-au făcut vrăji în noaptea de Sânziene!

Iubita părăsită de Daniel Onoriu: «S-a întors la nefericire»

S-a

întors la nevastă de frica blestemelor!

Toate aceste belele le-a pus pe seama blestemelor rudelor fostei neveste, care de altfel l-au şi ameninţat, la despărţire, că vor apela la magia neagră, pentru a-l distruge.

Simona şi Daniel s-au întâlnit joi în Dorobanţi

Dovadă că s-a speriat foarte rău stă şi faptul că, în urmă cu câteva zile, el pusese capăt poveştii de dragoste cu Simona Chiţac.

Iată însă că sperietura nu a durat prea mult sau cineva, mai înţelept, i-o fi explicat că blestemele nu au nici o legătură cu criza financiară sau cu neatenţia lui în trafic.

După cafea, cei doi şi-au dat întâlnire la apartamentul lui Onoriu, din Băneasa

Cert este că Daniel şi Simona au reluat întâlnirile şi nu oricum, ci în văzul lumii, într-o cafenea de fiţe din Dorobanţi.

După ce au sorbit dintr-o ceaşcă de cafea, la o măsuţă de pe trotuar, cei doi s-au despărţit.

Doar pentru vreo 10 minute, timp în care fiecare a condus, ea maşina şi el motocicleta, spre aceeaşi destinaţie: apartamentul lui Daniel Onoriu, din Cartierul Băneasa.

Simona a intrat prima în curtea blocului, despre care gurile rele susţin că proprietar este de fapt chiar Daniel, după care şi-a făcut şi el apariţia.

Cât o priveşte pe Mihaela, fosta soţie a lui Daniel, aceasta este conştientă că a făcut trei copii cu un bărbat care are la activ multe aventuri extraconjugale.

Între cei doi oricum nu a fost vreodată vreo mare dragoste, căsătoria lor fiind pusă la cale de părinţii lor, conform legii ţigăneşti, pe când Daniel şi Mihaela erau copii.

„Chiar dacă s-a văzut des cu Simona, după divorţ, el venea mereu pe acasă, să-şi vadă copiii, pe care îi adoră. Am auzit că Simona îl iubeşte foarte mult, aşa că niciodată să nu te pui cu o femeie îndrăgostită. La urma- urmei, e treaba lor", ne-a declarat Rebecca Onoriu, verişoara lui Daniel.

Vezi aici mai multe poze de la întâlnirea lui Onoriu cu amanta sa

Mai multe