Daniel Onoriu, din nou pe motor, după 20 de operaţii

3 octombrie 2011 15:34   Actualitate
Ultima actualizare:

„Dumnezeu a vrut să trăiesc", afirmă Daniel Onoriu, care şi-a revenit după teribilul accident din 2006. Deşi nu s-a recuperat complet, pilotul de raliuri s-a reîntors în şaua motocicletei.

„Mâna mea dreaptă nu se mai întinde, am o plasă în abdomen, iar la claviculă am fost operat de trei ori", a povestit Daniel în emisiunea „Drept la ţintă" de la Kanal D, după ce a intrat în platou călare pe motor.

Cea care l-a susţinut pe toate planurile este iubita sa, Simona, cu care are o relaţie frumoasă. „Da, cred că ne vom căsători", a dezvăluit pilotul de raliuri. „Sunt de cinci ani cu ea, am trecut prin multe, m-a susţinut în toate. Pentru mine e o persoană deosebită", a dezvăluit el. În ceea ce priveşte viitorii moştenitori a fost mai rezervat, având în vedere că are deja trei copii cu fosta soţie, de care a divorţat.

Problemele lui de sănătate s-au ameliorat, dar nu au dispărut cu totul. Mai are o singură tijă de 8 centimetri în braţ, dar pe care nu mai vrea să o mai scoată. „O las acolo, deoarece nu mai suport operaţiile. Piuie când trec prin aeroporturi", a povestit „Ono". „Am plecat în vacanţă, a venit vameşul şi piuiam tot. I-am spus că am foarte multe operaţii, i-am arătat mâna, picioarele... Am vreo 20 de intervenţii chirurgicale", a mărturisit Daniel Onoriu.

Mai multe