Daniela Crudu a făcut foamea şi a slăbit 5 kg

1 noiembrie 2011 17:55   Actualitate
Ultima actualizare:

A fost bombă-sexy, a pozat în Playboy, dar dulciurile i-au venit de hac. Daniela Crudu s-a transformat, peste noapte, din silfidă, în durdulie. Ironizată de colegi, bruneta s-a pus pe slăbit şi ne-a spus şi nouă reţeta.

"Mai multă cărniţă găsiţi la Daniela Crudu", a spus Dan Capatos într-o emisiune. "A pus Cruduţa cărniţă pe ea de vreo două fripturi", l-a completat colegul Mircea N. Stoian. De parcă asta n-ar fi fost de ajuns, Buzdugan şi Morar au continuat băşcălia la matinalul pe care îl prezintă la Radio Zu.

Octombrie 2011- Daniela mai are de slăbit vreo trei kg ca să redevină sexy

"Băi, cât s-a îngrăşat Cruduţa! Zici că e o bilă. Acum ar trebuie să intre rostogolindu-se în studio! E ca un biban!", a spus Mihai Morar.

"Ştii că există Grasa de Cotnari, acum avem un nou sortiment, Grasa de Capatos", a comentat şi Buzdu. Ruşinată de toate aceste porecle, Daniela Crudu a făcut eforturi şi a reuşit să dea jos 5 kilograme. Nu i-a fost uşor, dar are de gând să se ţină de dietă şi să redevină bombă-sexy.

„E adevărat că am slăbit. Am reuşit să dau jos vreo 5 kg într-o lună şi jumătate. Nu am o dietă anume, dar n-am mai mâncat după ora 18.00 şi am renunţat complet la pâine, la dulciuri şi la prăjeli. Pe lângă asta, fac sport cel puţin 45 de minute zilnic", a declarat Crudu pentru Click!

Vrea să arate ca acum doi ani

Daniela Crudu a făcut bani frumoşi datorită formelor ei perfecte. Primii care s-au bucurat de frumuseţea brunetei au fost telespectatorii matinalului de la Antena 1.

2009- Când avea 50 kg era perfectă

Crudu s-a dezbrăcat apoi în Playboy, iar acum ne distrează după miezul nopţii la "Un show păcătos". Bruneta tânjeşte după vremurile în care era "băţ" şi a luat atitudine.

Mai citeşte:

A trădat Ferentari-ul! Daniela Crudu s-a apucat de cântat hip-hop! Uite cum se strâmbă! - FOTO

Daniela Crudu şi-a luat maşină în urma licitaţiei de chiloţei

VIDEO INCITANT! Daniela Crudu, profesoară în materie de sex! Uite cât de bine se mişcă în pat!

Mai multe