Daniela Crudu a preferat dezmăţul pe vapor decât să-şi dea examenele la facultate

17 august 2011 6:04   Actualitate
Ultima actualizare:

În timp ce trebuia să se prezinte la facultate pentru a-şi da examenele din sesiunea de vară, Daniela Crudu a plecat în croazieră pe Vaporul Iubirii. Asistenta lui Dan Capatos e la un pas să-şi piardă anul fiindcă nu a adunat destule credite.

Daniela Crudu a tras chiulul în primul semestru la facultate şi nici nu s-a prezentat la examene. Deşi a încercat să-şi îndrepte situaţia în al doilea semestru, bruneta n-a reuşit să-şi dea decât două examene, acestea fiind Managementul instituţiilor de presă şi Limba engleză.

"Nu am fost anul acesta la facultate, dar mă voi duce la restanţe şi la examenele de pe al doilea semestru. Nu am avut timp şi nici nu am ştiut când am examenele, pentru că nu-mi cunosc colegii şi nu aveam pe cine să sun să întreb", a declarat Daniela Crudu, în urmă cu două luni pentru click.ro.

Potrivit site-ului express-press.ro, surse din anturajul Danielei susţin că asistenta TV nu dă foarte mare importanţă şcolii, ea preferând să meargă la diferite emisiuni, precum „Vaporul iubirii", decât să se prezinte la examene.

Aşa s-a distrat Crudu pe Vapor

S-a sărutat cu Rosse Marie Florescu

VEZI AICI SITUAŢIA ŞCOLARĂ A DANIELEI CRUDU DE PE SEMESTRUL 1

Mai multe