Daniela Crudu, dezmăţ pe manele: «S-a lăsat pipătă pe sâni şi s-a sărutat cu trei bărbaţi»

20 iulie 2011 7:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Crudu îşi ia în serios jobul de «asistentă păcătoasă»! De când a părăsit echipa de la Neaţa şi a intrat în show-ul lui Capatos, Cruduţa îşi face de cap fără să ţină cont de ce zice lumea!

În urmă cu câteva zile, Daniela Crudu a fost surprină într-un club de manele unde a petrecut alături de mai mulţi bărbaţi.

Potrivit unui martor ocular, asistenta lui Capatos a oferit un show incendiar celor prezenţi în local. După mai multe păhărele, Cruduţa a dansat cu toată lumea şi i-a lăsat pe bărbaţi să o pipăie pe sâni şi pe fund.

Daniela era euforică. Cred că i se trăgea de la faptul că băuse destul de mult. Râdea încontinuu, dansa provocator şi, ce mi s-a părut cel mai şocant, este că nu riposta deloc atunci când bărbaţii o pipaiau pe sâni şi pe fund. Dimpotrivă, ea a lăsat impresia că este dornică să intre în joc şi s-a sărutat cu trei dintre ei ca şi cum erau iubiţii ei”, a declarat martorul pentru ziarul Naţional.

Daniela Crudu a început să-şi arate adevărata faţă, cea de petrecăreaţă fără prejudecăţi, dupa scandalul cu Leo de la Strehaia, care a acuzat-o pe bruneta că i-a cerut sume mari de bani în schimbul unor nopţi de sex.

Citeşte şi:

Daniela Crudu: «Când mă cert cu cineva, ţin duşmănie»

Daniela Crudu s-a combinat cu Piticul Porno? FOTO

Daniela Crudu, ce-ţi mai place băutura: «Eu nu vomit niciodată, oricât de mult aş bea»

Mai multe