Daniela Crudu s-a iubit pasional cu Ion Boschet, între Mucifer şi Leo - FOTO

27 iulie 2011 4:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Crudu apare din nou în prim planul tabloidelor noastre, după ce o persoană din anturajul ei a făcut o serie de declaraţii interesante despre o relaţie de a brunetei cu nimeni altul decât Ion Boschet, iubitul bătăuş al Andreei Spătaru.

Se pare că "Păcătoasa" ar fi trăit o scurtă idilă, cu Ion Boschet, relaţia dintre ei terminându-se în toamna anului trecut."A plimbat-o prin toată Europa. Chiar s-a comportat foarte bine cu ea. Chestia asta nu a ţinut mult, a avut loc undeva prin toamnă, înainte de faza cu Leo. Prin noiembrie, lui i s-a pus pata pe sora lui Brigitte. Nu ştiu dacă au fost împreună, dar ştiu doar că atunci s-a terminat totul între el şi Daniela" au declarat sursele mai sus menţionate.

Aventura Cruduţei cu Boschet a avut loc, se pare imediat, după ce aceasta s-a despărţit de Mucifer şi înainte de scandalul cu Leo de la Strehaia.

Ion Boschet a devenit cunoscut, în special în lumea mondenă, după relaţia cu fostul iepuraş Playboy, Andreea Spătaru, cu care a fost cuplat timp de trei ani, din 2005 pana în 2008.Afaceristul, pe numele lui real Ionel Cojocea, a fost surprins de paparazzii în vara lui 2008 administrându-i iubitei lui, Andreea Spătaru, o corecţie fizică ziua în amiaza mare, în centrul Bucureştiului. “Orice bărbat ar fi făcut la fel cu femeia lui!”, a fost explicaţia lui Boschet de la vremea respectivă, anunţă STL.

VEZI AICI MAI MULTE FOTO

Mai multe