Daniela Crudu, salariu de vară de 8.000 €

18 mai 2013 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Iubitul fotbalist, stelistul Nilă, i-a distrus cariera în tv la începutul anului. Acum, Daniela Crudu a revenit în forţă la tv. Are o emisiune în fiecare duminică, de unde câştigă lunar 5.000 de euro, dar va avea şi un contract pe timpul verii, care-i va rotunji veniturile cu încă 3.000 de euro.

Crudu şi-a rotunjit veniturile odată cu prima ediţie a emisiunii "SuperBingo Metropolis", pe care o prezintă din 5 mai, la Antena 1, alături de Mihai Mitoşeru. Iubita fotbalistului Nilă va obţine 5.000 euro în fiecare lună. Dar asta nu e tot. La salariul pentru emisiunea de duminică se mai adaugă încă 3.000 euro pentru cele trei ediţii ale emisiunii de vară prezentată de Pepe. Show-ul care se va filma la o piscină din Bacău se va difuza la tv cel mai probabil în iulie.

De la începutul anului, Cruduţa n-a mai vrut să fie asistenta lui Dan Capatos şi să-şi petreacă nopţile la tv. Ea şi-a dat demisia cu tam-tam de la „Un show păcătos", încă din ianuarie.

Gelozia iubitului ei, fotbalistul Mihai Costea, zis Nilă, dar şi jignirile aduse de finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, au făcut-o să nu se mai simtă bine la „Un show păcătos" şi au determinat-o să pună punct acestui capitol din cariera tv. Deşi a stat la bară câteva luni bune, brunetei i-a priit rolul de femeie casnică.

„Am văzut că e la modă să fii casnică", spunea ea, recent, la Antena 2. Cruduţa a revenit pe sticlă mai radioasă ca niciodată, semn că este fericită, atât de plan personal, cât şi financiar.

A fost colegă cu Mădălina Pamfile

Daniela Crudu a fost până în ianuarie 2010 asistenta matinalilor de la Antena 1.  Ea a fost dată afară de la emisiunea lui Răzvan şi Dani, din pricina unui scandal în care a fost târâtă de Leo de la Strehaia. Acesta a acuzat-o pe brunetă că ar fi acceptat sume importante de bani contra unor favoruri sexuale.

Răzvan şi Dani au renunţat la ea, însă războiul cu Leo a mutat-o pe Daniela la „Un show păcătos".

Daniela Crudu câştiga pe post de asistentă a lui Dan Capatos un onorariu de numai 500 de euro. Ea a împărţit scaunul de asistentă tv cu Bianca Drăguşanu, apoi cu Mădălina Pamfile, ambele renunţând înaintea Cruduţei la acest post.

Daniela a plecat de la Capatos în ianuarie, tot cu scandal. Cât timp a fost asistentă, bruneta îşi mai rotunjea veniturile cu prezentări de modă, pentru care era plătită cu 100-200 de euro.

Mai multe