Daniela Gyorfi a fost la un pas să rămână fără nas

8 iulie 2013 20:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei WOWbiz. Daniela a fost criticată dur pentru operaţia pe care şi-a făcut-o la nas şi era să şi rămână fără acesta.

Daniela este foarte mulţumită de aspectul noului ei nas (captură: WOWbiz)

Zilele trecute, artista a fost invitată la o emisiune la Kanal D. Înainte de a intra în direct, aceasta a trecut pe la cabina de machiaj, pentru a fi aranjată aşa cum se cuvine. Numai că, surpriză! În loc să fie machiată, Daniela a fost aspru cirticată pentru noul ei nas.

I s-a spus că operaţia nu a fost reuşită şi că aspectul ei a avut grav de suferit. Nasul ei a fost comparat chiar cu un rât de porc, lucru care a scos-o din sărite pe cântăreaţă.

Daniela Gyorfi a fost victima unei farse făcute de echipa Kanal D (captură: WOWbiz)

Vedeta a cerut ca mahcioza să fie înlocuită, iar dorinţa i-a fost respectată. Însă alegerea nu s-a dovedit a fi una bună, pentru că a doua fată de la machiaj a lăsat-o fără nas.Aceasta a atins-o pe artistă şi, cu ajutorul unui fals, a păcălit-o că a ajuns ca Michael Jackson, celebru pentru incidentul în care şi-a pierdut nasul pe scenă.

Andreea Mantea şi Mădălin Ionescu au purtat nişte măşti cu ochelari, pentru a o binedispune pe Daniela (captură: WOWbiz)

Din fericire, totul nu a fost decât o farsă, iar Daniela şi nasul ei nou nouţ nu au păţit nimic.

Mai multe