Daniela Gyorfi, dezvăluiri cutremurătoare: «Era să mor de la o infecţie»

9 aprilie 2014 10:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi a trecut prin clipe de groază în urmă cu mai bine de 20 de ani. Totul a pornit de la un banal epilat, iar solista a fost la un pas de moarte din cauza unei infecţii.

Daniela a povestit, în cadrul emisiunii "Draga mea prietenă" de la Kanal D, că s-a epilat cu ceară acasă, după care a purtat nişte haine de la circ. La scurt timp, i-au apărut nişte bube la subraţ şi pe tot corpul, pline de puroi. Daniela crede că totul a pornit fie de la ceară, fie de la faptul că a transpirat în costumele de scenă. În plus, cântăreaţa a mărturisit că a rămas cu semne în urma infecţiei.

"Era sa mor de la o infectie in 1992. M-am epilat cu ceara acasa, imi placea sa am grija de mine. Am fost la circ apoi unde aveam un spectacol si m-am folosit de recuzita lor. Mi-a crescut la subrat ceva ce semanau cu tate de caine, ca niste furunculi fara capete. Era sa mor de la ele. M-a trimis mama la doctor imediat. Am avut peste tot, mai putin in zona inghinala. Medicii mi le-au spart, era infectie in ele, trageai de ele si ieseau. O prietena mi-a luat injectii si am facut 12 zile la subrat. Eu cred ca e de la ceara, ca nu era strecurata. Sau de la transpiratie, dar ne spalam. Pur si simplu se intampla. Acum am ramas cu semne", a dezvăluit Daniela.

Mai multe