Daniela Gyorfi nu se opreşte din plâns de la moartea mamei: «I-am spus să nu mă părăsească»

30 septembrie 2013 13:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi trece prin clipe grele de când mama ei, Anica Diţa, a murit duminică dimineaţa, la spitalul Floreasca, unde era internată de o săptămână.

Cântăreaţa a fost alături de mama ei până în ultima clipă şi s-a rugat să nu păţească nimic.

"Am fost la spital, până în ultima secundă, am ţinut-o de mână şi i-am spus «Mamă, nu mă părăsi». Sunt convinsă că a vrut să supravieţuiască. Aştepta să o vadă la şcoală pe Maria. Când venea de la grădiniţa, Maria se ducea imediat la ea, mama ar fi dat totul pentru ea", a povestit Daniela cu ochii în lacrimi pentru "Poveştiri adevărate".

Vedeta şi mama ei nu au avut o viaţă deloc uşoară. Anica a rămas paralizată la 29 de ani, pe vremea când Daniela avea doar zece ani. Deşi artista se gândea că mama ei e slăbită de boală, este devastată de durere.

"Tot ce am e datorită mamei, am avut o situaţie, mâncam o dată la trei zile. Mama mi-a oferit tot ce a putut din nimicul ala pe care l-am avut. Nu sunt o eroină, sunt copil care şi-a iubit mama. S-a stins împăcată, ştie că o am pe Maria, ştie că am iubit-o şi o iubesc mult de tot. M-am gândit că după 33 de ani de suferinţă, organismul nu mai rezistă, m-am gandit că s-ar putea întâmpla, dar dacă mă întrebaţi acum ce e în sufletul meu, nu am putut să cred că o boala poate fi atât de galopantă, că luni te duci la spital şi duminică mori, în condiţiile în care joi râzi, glumeşti", a mai spus Daniela.

FOTO EXCLUSIV Daniela Gyorfi şi-a plâns mama la capelă. Iubitul ei, George Tal, e dărâmat

Mai multe