Daniela Gyorfi, pasageră în avionul care a aterizat de urgenţă: «Am suferit o traumă, nu mai sunt bună de nimic»

13 aprilie 2013 13:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi a suferit, în această după-amiază, o sperietură pe cinste. Cântăreaţa se afla şi ea în avionul care a aterizat de urgenţă la Timişoara, din cauza unui bebeluş căruia i s-a făcut rău.

„Mă aflam chiar pe scaunul din spatele fetiţei. Am văzut când s-a învineţit toată. Am chemat stewardesa, s-a anunţat pilotul, care a avut prezenţa de spirit de a ateriza la Timişoara. Dacă se mai întârzia 5 minute nu mai putea fi salvată", a declarat Daniela.

Cântăreaţa a fost foarte şocată de eveniment şi, la aterizarea pe aeroportul din Pisa (Italia), a mărturisit că încă nu şi-a revenit. „Am trăit o traumă, nu mai sunt bună de nimic".

Un avion Wizz Air care venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Pisa (Italia) a aterizat de urgenţă azi în jurul prânzului pe aeroportul din Timişoara. O fetiţă de 9 luni, cu probleme respiratorii, a suferit un preinfarct.

Medicii i-au acordat fetiţei primul ajutor pe platformă, lângă aeronavă, apoi au transportat-o la spitalul de copii „Louis Ţurcanu" din Timişoara. „Fetiţa a fost diagnosticată cu insuficienţă respiratorie acută pe o malformaţie cardiacă. În mod normal nu avea indicaţie de zbor. Acum este în stare stabilă, însă gravă", a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida.

Avionul a ajuns la destinaţie după o întârziere de 30 de minute.

Mai multe