Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum

1 octombrie 2013 13:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Astăzi, parcă şi cerul a plâns pentru Daniela Gyorfi. Pe un frig de crapă pietrele şi un vânt de nedescris, cântăreaţa şi-a condus mama pe ultimul drum. George Tal, iubitul ei, i-a fost alături în permanenţă, iar prieteni şi apropiaţi au venit să o susţină în cel mai greu moment din viaţa ei.

Pe o ploaie torenţială şi un frig de crapă pietrele, Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum (foto: Sever Gheorghe)

Anica Diţa, mama Danielei Gyorfi a încetat din viaţă duminică dmineaţa, în jurul orei 6.00. Înmormântarea a avut loc astăzi, în jurul orei 14, în cimitirul Bellu din Capitală. Daniela a venit prima, alături de iubitul ei şi, chiar dacă a încercat să fie tare, nu s-a putut opri din plâns pe toată durata slujbei.

Daniela nu şi-a putut lua ochii de la mama ei, pe care o vedea acum pentru ultima dată (foto: Sever Gheorghe)

Artista nu şi-a luat ochii de la mama ei, pe care o vedea acum pentru ultima dată. Chiar dacă nu mai putea simţi frigul de afară, Daniela a avut în permanenţă grijă ca mama ei să fie acoperită cum trebuie şi să nu lase ploaia să o atingă.

Artista şi-a acoperit mama de câteva ori, încercând parcă să o ferească de ploaie (foto: Sever Gheorghe)

Vedeta a plâns în permanenţă şi lacrimile nu s-au uscat pe chipul ei nici după ce sicriul în care se afla mama ei a fost coborât în cavou. Mormântul Anicăi Diţa a fost neîncăpător pentru coroanele şi florile pe care apropiaţii le-au trimis în acest moment de despărţire.

Distrusă de durere, Daniela şi-a luat rămas bun de la mama ei, femeia pe care a iubit-o mai mult decât orice pe lume (foto: Sever Gheorghe)

Doctorul estetician Kasem Abu Bakr, cântăreţul de muzică de petrecere Liviu Mititelu, Aurel Moldoveanu, dar şi alte persoane publice au ţinut să-i fie aproape Danielei şi să îi transmită gândurile lor calde şi sprijinul lor necondiţionat, mai ales în aceste momente atât de grele pentru artistă.

Daniela nu s-a putut opri din plâns nici după ce sicriul mamei sale a fost coborât în cavou (foto: Sever Gheorghe)

George Tal, iubitul ei, a dezvăluit cum se simte Daniela şi cât de greu îi este să accepte ceea ce s-a întâmplat cu mama ei.

Cântăreaţa a fost ţinută în braţe de iubitul ei, pentru că cu greu se putea ţine pe picioare după atâta plâns (foto: Sever Gheorghe)

"Vă daţi seama că nu îi e deloc uşor, însă Daniela trebuie să-şi revină. Nu vrea să accepte ce s-a întâmplat, dar până la urmă va trece peste asta, trebuie să o facă,de dragul Mariei", a spus acesta.

Mormântul Anicăi Diţa a fost neîncăpător pentru florile şi coroanele pe care le-au adus prietenii şi apropiaţii (foto: Sever Gheorghe)

CITEŞTE ŞI:

FOTO A murit mama Danielei Gyorfi! Femeia suferea de cancer la plămâni

Daniela Gyorfi nu se opreşte din plâns de la moartea mamei: «I-am spus să nu mă părăsească»

Daniela Gyorfi: «Medicii nu mi-au spus că mama are cancer»

Mai multe