Dansul mirilor, cel mai emoţionant moment de la nunta lui Teo! Vezi aici imaginile deosebite - FOTO / VIDEO

4 iunie 2012 6:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Teo Trandafir şi iubitul ei, Costantin Iosef, s-au căsătorit sâmbătă la Buftea! Ei au spus "Da!" în cadrul unei ceremonii fastuoase cu 150 de inviţi.

Petrecerea a început în jurul orei 20.00, după terminarea ceremoniei religioase, care s-a ţinut tot la Buftea, pe pajiştea din faţa cortului amenajat special pentru acest eveniment.

Vă prezentăm mai jos o serie fotografii cu dansul mirilor, un moment pe care cei doi nu îl vor uita niciodată. Vedeta TV nu a încetat nici o secundă să zâmbească, uitând complet de problemele pe care le-a avut în trecut.

"A fost o poveste care s-a desfășurat repede și pe care am fost foarte siguri. Dar, dacă stăm să ne gândim bine, de-a lungul celor 44 de ani, n-am primit niciodată un cadou atât de frumos", a spus Teo.

Carmen Tănase, una dintre cele mai apropiate prietene ale vedetei TV a dezvăluit un secret foarte important. Dansul mirilor a fost cel mai emoţionant moment pentru Teo. "E atât de fericită că ne-a transmis şi nouă tuturor...dansul ăsta cu familia cu toţi copiii aşa adunaţi la un loc a împrăştiat un val de fericirie şi bineînţeles că mi-au dat lacrimile", a declarat Carmen Tănase.

Mai multe