Dayro a dat ţeapă Timişoarei

23 ianuarie 2010 20:31   Actualitate
Ultima actualizare:

„Oferta noastră a fost corectă, iar introducerea într-o licitaţie fantomatică ne expunea unui risc pe care eu nu l-am acceptat", a anunţat Marian Iancu.

Dacă finanţatorului de pe Bega Dayro îi mărturisise că şi-ar dori să evolueze în culorile lui Poli, realitatea a fost cu totul alta, fotbalistul de 24 de ani jucând teatru pentru a-l determina pe Gigi Becali să îi dea drumul în Columbia la Once Caldas.

Astfel, cu avionul plătit de timişoreni, Moreno a venit în România şi le-a solicitat oficialilor de pe Bega un salariu de 300.000 de euro anual, special pentru a sista negocierile, lucru care s-a şi întâmplat.

Cum columbianul s-a întors ieri în ţara natală, steliştii sunt hotărâţi să ceară suspendarea acestuia până la finalul înţelegerii din cauza faptului că Dayro nu s-a prezentat la reunirea şi antrenamentele echipei.

„Nu e corect cum a procedat pentru că el ştia ce poate obţine de la Timişoara, nu mi-a zis nimic iniţial despre ce îi oferă Caldas. În momentul în care am aflat, i-am strîns mâna şi i-am spus că nu mă mai interesează transferul", a explicat şi impresarul Daniel Stanciu.

Mai multe