De 1 Aprilie, Mihai Trăistariu a ajuns ştirb: «Era să fac infarct»

1 aprilie 2014 15:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Astăzi, de 1 Aprilie, Mihai Trăistariu a avut parte de o păcăleală "şoc!" chiar din partea medicului stomatolog. Acesta i-a spus celebrului pacient că îi vor cădea toţi dinţii.

Când a auzit că va rămâne fără dinţi, Mihai Trăistariu mai avea puţin şi ajungea de la dentist, la cardiolog. Artistului a început să-i bată inima şi mai tare auzind că va ajunge un soi de "baba cloanţa". Din fericire, a fost vorba de o glumă bună!

"Azi, de 1 aprilie ( Ziua Păcălelilor ), încă de dimineaţă ... mi s-a făcut o farsă beton - drept pentru care ... m-am enervat şi am făcut si eu una la fel de beton ! Eram dimineaţă la stomatologul meu ( Sevastian Nanu ). Am o mică infecţie la un dinte din faţă . În timp ce lucra, mi-a spus speriat: " wow, Mihai - e nasol rău de tot ! Infecţia s-a întins la toti dinţii din faţă şi, din păcate, vom fi nevoişi să-i scoatem pe toţi ! Îţi iau deja mulajul pt. un gen de proteză ! Vei purta de-acum încolo ... un fel de placa, exact ca bătrânii ! " Era sa fac infarct ! Până m-am prins că glumeşte ... transpirasem în palmă. Mă şi închipuiam sâmbătă, prezentând " Campionii Muzicii ", la Neptun TV, cu ... 2 dinţi în gură!", a povestit cântăreţul, pe Facebook.

Mai multe