De ce a părăsit Tavi Colen formaţia Talisman

30 ianuarie 2012 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Solistul Tavi Colen susţine că a avut motive bine întemeiate să părăsească trupa „Talisman”, însă a mărturisit că nu a dorit să facă aceste lucruri publice niciodată.

Colen a afirmat că a fost determinat să spună public aceste lucruri de scandalul declanşat de Alin Oprea. Tavi susţine că a fost deranjat de faptul că fostul lui coleg de trupă avea probleme cu alcoolul.„Are probleme cu alcoolul. Să ne înţelegem, nu este singurul din lumea care bea. Eu mi-am dorit un singur lucru, să nu facă lucrul ăsta pe scenă”, a declarat Tavi Colen, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Colen a recunoscut că a fost deranjat şi de implicarea soţiei lui Alin Oprea, Larisa, în formaţia „Talisman”.„Nu venim cu soţiile pe scenă şi în culise la formaţie. Cred că soţiei lui i-a plăcut să intervină peste formaţie, iar eu nu am fost de acord. I-am spus şi lui lucrul ăsta, însă degeaba”, a mai spus Tavi.

Cântăreţul afirmă că a hotărât să părăsească trupa după ce Alin şi-a însuşit toţi banii obţinuţi în urma unui contract cu o companie de telefonie mobilă.

„Dacă peste primele două lucruri am putut să trec, ce a pus capac a fost contractul cu firma de telefonie mobilă. Contractul a fost adus de mine, a fost semnat de noi doi împreună, iar el a luat toţi banii. El a compus piesa «Atât de singur», atât muzica cât şi versurile, însă orchestraţia am făcut-o împreună. El nu trebuia să ia toţi banii. Până atunci noi împărţeam tot pe jumătate”, a mai spus Tavi.

Citeşte şi:

Tavi Colen, despre soţia lui Alin Oprea: «Cine e Larisa? Să stea la ea acasă»

Alin Oprea: «Eu am donat toţi banii, Tavi şi-a luat multe case!»

Soţia lui Alin Oprea: «I-am spălat chiloţii lui Tavi Colen!»

Alin Oprea, despre scandalul cu fostul coleg de trupă: «Sunt un naiv»

Mai multe