De ce a vrut Vârciu să-l bată pe Kamara şi cum s-a băgat băgat Iftimoaie între ei

21 februarie 2013 7:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Solistul trupei Alb Negru, Kamara, a fost invitat la Acasă TV unde a povestit ce fel a început discordia deja cunoscută în showbiz dintre el şi Liviu Vârciu.

Kamara a relatat că a fost jignit de nenumărate ori de Liviu Vârciu şi că acesta a făcut chiar aluzii rasiale la adresa lui. Mai mult decât atât, cântăreţul susţine că, la un moment dat, Liviu Vârciu a devenit şi agresiv şi era să se ia la bătaie cu el.

"În emisiunea lui, trebuia să port un scutec și trebuia sa dansez cu o fată din platou. Am dansat cu Adelina. Atunci, Liviu mi-a spus ca sunt singurul barbat din Romania care nu are nevoie de scutec cand e lângă Adelina. Au apărut alte jigniri, unele rasiale. Eu am încercat să iau în glumă, dar nu mai înceta.

Apoi m-am adresat regizorului emisiunii și l-am intrebat daca pot să plec. Mi-a spus că da. Dar Liviu a venit si mi-a spus că plec când vrea el. M-a prins de buză, ne-am îmbrâncit, s-a băgat Iftimoaie. Era ca și cum mă înțepa un țânțar. Nu mi-am dorit niciodată să mă bat cu el. A aruncat cu pumnul spre mine pe după Iftimoaie, noroc că nu m-a atins că nu mi-am dorit niciodată să mă bat. Îţi dai seama că n-aş fi simţit decât o înţepătură de ţânţar"

Mai multe