De ce îşi alintă Laurette fetiţa «Aricioiul»?

16 ianuarie 2012 15:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Mulatra a fost surprinsă de podoaba capilară pe care a avut-o la naştere fiica sa, Serena Luce Maria.

„S-a născut cu foarte mult păr, ridicat", a dezvăluit ea motivul pentru care o alintă pe cea mică „Aricioiul". „Are trăsăturile mele, dar nu e foarte închisă la culoare. Credeam că va fi mult mai bruneţică, dar nu a fost aşa. Seamănă mai mult cu tatăl ei", a spus Laurette pentru emisiunea „Drept la ţintă".

Noua membră a familiei l-a „exilat" pe iubitul vedetei din dormitor. „Fetiţa doarme doar cu mine. Lui Mihai i-am zis: «De-acum eşti liber, faci ce vrei, poţi să te duci după negrese!»", a glumit ea, luându-l peste picior pe partenerul său, care nu i-a fost tocmai fidel în timpul sarcinii. Dar singurele negrese la care mai pofteşte proaspătul tătic sunt prăjiturile făcute de Laurette.

„Acum s-a făcut băiat de casă. Am avut o perioadă tumultuoasă, cu gagici, amante... Probabil ne-am fi despărţit dacă nu apărea cea mică", a recunoscut mulatra. De altfel, Mihai a fost surprins de paparazzi, vara trecută, alături de o altă mulatră, pe nume Agnes. „Îmi place să fac curăţenie, mâncare...", a mai spus Laurette.

În schimb, un singur lucru n-ar mai face: „I-am zis lui Mihai: «Dacă mai vrei copii, poţi să faci, dar nu cu mine!» Mie îmi ajunge fetiţa, sunt asigurată", a povestit Laurette, care a început să-şi revină după rănile cu care s-a pricopsit, la începutul anului, la un salon de înfrumuseţare: „Mă simt mai bine. Însă au rămas semne foarte mari", a spus vedeta.

Mai multe