De ce Lesko refuză să-şi ajute sora să devină vedetă?

7 noiembrie 2009 19:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Cariera cere sacrificii, iar Anna Lesko ştie cel mai bine acest lucru. Iubita lui Codin Maticiuc a ajuns să-şi vadă din an în Paşte familia de peste Prut, iar atunci când ajunge acasă, mai mult datorită concertelor, se lasă cu lacrimi şi suspine.

Click! a intrat în posesia unor fotografii pline de emoţie, din cadrul unei întâlniri de gradul trei: Lesko, iubita ei mamă şi sora mai mică a vedetei, care îi seamănă leit şi care vrea să-i calce pe urme.

Mezina are toate şansele să facă şi ea carieră în România, dar sora ei mai mare refuză să-i pună pile în showbiz şi să-i deschidă câteva uşi.

Măcinată de dor, Liubov Feodorovna, mama solistei, este cea care o dată la două-trei luni îşi vizitează fiica la Bucureşti pentru a o ajuta la gospodărie.

Fostă actriţă în tinereţe, ea jucând în câteva filme artistice produse de "Moldova-Film" în perioada sovietică, mama Annei Lesko conduce momentan o afacere proprie.

Liubov şi-a deschis un magazin de haine într-un centru comercial din Chişinău unde stă de dimineaţa până seara, pentru că preferă să-şi vândă singură marfa.

Mama Annei Lesko nu şi-a continuat cariera cinematografică pentru că părinţii i-au interzis categoric acest lucru, însă se bucură că fiica ei îi moşteneşte calităţile artistice.

Mai multe