De ce studenta măcelară nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

11 martie 2010 6:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Carmen Bejan, studenta de 20 de ani, judecată pentru omor şi profanare de mormine, a plâns în faţa judecătorului de la Tribunalul Timiş, care a încercat să afle de ce tânăra nu a apelat la ajutorul Poliţiei, după ce spune că a fost doar martor la oribila crimă comisă de iubitul ei, Sergiu Florea, de 20 de ani.

Furia dezlănţuită a lui SergiuSergiu era într-o furie dezlănţuită. El a năvălit în cameră, l-a lovit pe Trifu şi i-a dat cu sparay lacrimogen în ochi. Când victima a încercat să se ridice, Sergiu i-a dat un pumn în cap. Trifu a încercat să fugă spre uşă camerei de cămin, când a realizat că nu are scăpare, dar Sergiu i-a mai dat un pumn după ceafă. Eu am rămas lângă geam şi m-am speriat foarte tare. Apoi Sergiu l-a lovit pe Trifu cu picioarele în cap, iar eu mi-am tras hainele pe mine. Nu ştiam ce să fac. Să ies pe hol? Să stau? Sergiu s-a dus la geanta sa şi a scos cuţitul. L-am întrebat ce face, însă Sergiu s-a repezit la Trifu, care era căzut la pământ, şi l-a înjunghiat în piept. Am ieşit din cameră. Nu am putut să văd tot", a povestit Carmen Bejan scena oribilei crime comise în 31 iulie 2009.

Studenta nu ştie de ce nu a anunţat PoliţiaJudecătorul Mircea Creţu a încercat însă să afle de ce tânăra nu a cerut imediat ajutorul poliţiştilor şi nu a sunat la 112, deşi a avut ocazia în repetate rânduri în orele care s-au scurs după crimă până în momentul în care iubitul ei a fost prins, iar ea s-a predat. „Nu am gândit limpede. Am lăsat totul în voia sorţii", a declarat Carmen Bejan în faţa judecătorului de la Tribunalul Timiş, după care a povestit că iubitul ei a ameninţat-o cu moartea dacă nu îl ajută să se scape de cadavru. Carmen a avut ocazia să îşi reclame iubitul de mai multe ori. Află de ce nu a făcut-o!

Mai multe