De Crăciun, Bianca Rus şi-a făcut de cap cu un stripper - FOTO

25 decembrie 2010 10:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Devenită celebră pentru năstruşniciile şi vulgaritatea ei, Bianca Rus a lăsat deoparte magia sărbătorilor şi, de Crăciun, n-a împodobit bradul, aşa cum e tradiţia ci şi-a făcut de cap cu un stripper. Întreg "circul" poate fi vizionat duminică seara de la ora 19:45, pe Kanal D, în cadrul emisiunii D-Paparazzi.

Ştiind că nu are niciun "mascul feroce" care să-i ţină de cald în perioada sărbătorilor de iarnă, echipa emisiunii "D-Paparazzi", de la Kanal D, i-a făcut o vizită Biancăi Rus pentru a surprinde modul în care aceasta se pregăteşte de Crăciun, scrie Agenţia de Presă Mondenă.

"De Crăciun doresc ca bărbaţii să devină sclavii femeilor. Eu i-am scris moşului că vreau un stripper care să îmi danseze, să îmi satisfacă toate pofetele, dar care să ştie să facă şi curăţenie şi să îmi scoată căţeluşa afară", a spus Bianca.

Iar dorinţa i s-a îndeplinit pentru că cei de la Kanal D nu s-au dus cu mâna goală la ea acasă, ci cu un stripper bine "înfierbântat", de care s-a ocupat personal avut grijă Bianca Rus, aşa cum ştie ea mai bine.

"Tot nu aveam eu brad de Crăciun, aşa că o să împodobesc stripperul. Îi pun luminiţe, globuri, căciulă în cap, beteală şi îl pun să zâmbească la colindători. Iată că astfel am găsit o altă îndeletnicire pentru bărbaţi", conchide vedeta.

Mai multe