De necrezut! S-a căsătorit cu iubita lui moartă şi a postat pe internet poze de la nuntă - VIDEO

18 ianuarie 2012 11:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Chadil Deffy, un bărbat de 29 de ani, a ales să facă după moartea iubitei ceea ce în timpul vieţii a evitat timp de 10 ani.

Înainte de a-şi îngropa iubita, acesta a decis să oficieze o ceremonie prin care să o ia de soţie, lucru pe care nu l-a putut face atunci când aceasta era în viaţă.

Chadil Deffy şi aleasa lui, Ann Kamsuk aveau o relaţie de aproape un deceniu şi plănuiau să se căsătorească dar, din lipsă de timp, au amânat mereu marele eveniment.

Din păcate, Ann a murit pe data de trei ianuarie într-un accident de maşină şi nu a mai apucat să se vadă în biserică la braţul celui ce urma să-i devină soţ.

Dintr-o iubire extremă, Chadil a decis să se căsătorească cu Ann, căreia i-a jurat iubire veşnică înainte cu doar câteva ore ca ea să fie îngropată.

"Poate ceea ce am făcut vi se pare o dovadă de iubire, dar pentru noi este greşeala pe care nu o mai putem repara, pentru că nu ne putem întoarce în timp. Ţineţi minte, viaţa este scurtă. Faceţi ceea ce vă doriţi şi aveţi grijă de oamenii pe care îi iubiţi. S-ar putea să nu mai aveţi o altă ocazie", a scris bărbatul de pagina sa de Facebook.

El şi-a schimbat şi statusul relaţiei, fiind acum un bărbat "căsătorit".

Vezi VIDEO cu gestul incredibil al tânărului

Mai multe