De ziua lui, Marius de la Datina a fost la un pas de a intra la apă!

20 septembrie 2012 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Celia, David Deejay, Morris, trupa Alb Negru, Cristina Darha şi mulţi alti artişti l-au sarbatorit marţi seara pe Marius China, liderul trupei Datina şi manager Sprint Media Group.

Atmosfera de party, fete frumoase, lume buna, bauturi rafinate si...piscina! Toate "ingredientele" pentru o petrecere reusita! Marius de la Datina a schimbat prefixul si pentru ca a implinit 30 de ani a dat de baut prietenilor si s-a distrat pe cinste la petrecerea de ziua lui pe care a organizat-o marti seara la Daimon Club din Tineretului.

Sarbatoritul a primit o multime de cadouri, printre care si un tort de fructe de la colega sa de trupa, Andreea

Si pentru ca la un moment dat atmosfera s-a incins, invitatii au fost cat pe ce sa-l arunce in piscina pe sarbatorit! S-au gandit totusi ca e prea aranjat ca sa "intre la apa" si au fost ingaduitori cu el pana la urma!

"Ma bucur ca am avut atat de multi prieteni langa mine, a fost o petrecere frumoasa unde recunosc ca m-am simtit excelent! Am avut parte de surprize foarte placute din partea apropiatilor si a fost un moment bun sa ne reintalnim toti si sa petrecem.Pe aceasta cale tin sa le multumesc inca o data!", spune sarbatoritul.

Mai multe