Declaraţii fulgerătoare! Marina Almăşan a rămas o imagine pentru George Cornu: «Sigur nu ajungeam într-o relaţie cu ea»

11 septembrie 2012 7:38   Actualitate
Ultima actualizare:

George Cornu şi Marina Almăşan s-au iubit timp de câteva luni, însă s-au despărţit mai devreme decât cei doi ar fi plănuit. Relaţia dintre ei nu a durat din cauza problemelor pe care omul de afaceri le are cu soţia.

Boss-ul televiziunii TVT 89 din Timişoara regretă relaţia cu Marina Almăşan, deoarece problemele pe care le are cu soţia nu s-au sfârşit. Oana, soţia afaceristului, i-a cerut foarte mulţi bani pentru divorţ, însă acesta nu are de unde să-i dea, motiv pentru care a renunţat la divorţ.

George Cornu nu exclude posibilitatea de a se întoarce la soţia lui, chiar dacă ambii au avut parteneri diferiţi în această perioadă.

„Am avut o înţelegere cu soţia mea că ne vom despărţi la notar, aşa cum se face civilizat. Am întocmit nişte acte şi am zis că într-o lună ne despărţim. Când s-a pus problema să semnăm actele, soţia mea n-a mai vrut şi a venit cu avocaţi, iar avocaţii au vrut să garantez ipotecar nişte sume pe care n-am putut să le garantez, pentru că n-am avut cu ce.

Şi atunci lucrurile au luat cu totul altă întorsătură. Dacă aş fi ştiut că acest lucru (divorţul la notar - n.r.) nu se întâmplă, sigur nu ajungeam cu Marina Almăşan într-o relaţie aşa cum am fost, pentru că ar fi fost corect să ne rezolvăm problemele înainte. Trebuie să recunosc faptul că am fost naiv.

Principalul meu defect e că am încredere în oameni şi de-a lungul vieţii am avut încredere în mulţi oameni. Se pare că sunt oameni cu care stai mulţi ani şi pe care nu-i cunoşti destul de bine. Şi atunci am intrat într-o cursă. Ce să fac, să mă împuşc?! Deocamdată nu doresc să-mi refac viaţa, mă gândesc cum să-mi rezolv problemele de afaceri. Dar n-am nimic de ascuns din viaţa mea sau de care să-mi fie ruşine", a declarat Cornu pentru Ring.

Afaceristul susţine în continuare că Marina Almăşan este o profesionistă, însă doar atât. George Cornu a declarat că nu mai are ce comenta despre această relaţie.

„Nu are rost să mai vorbesc despre această relaţie... Eu nu m-am certat cu Marina Almăşan, o femeie de caracter şi o profesionistă în meseria pe care o face. Îmi pare rău că a avut şi ea de tras, pentru că s-au spus şi s-au scris multe lucruri aiurea. Da, am o imagine bună despre ea, nu mi-am schimbat cu nimic imaginea!", a mai spus Georgică Cornu.

Mai multe