Declaraţii şocante! Mălina Olinescu s-a sinucis din dragoste: «Sebi a bătut-o cu o zi înainte să se omoare! Plângea în hohote»

14 decembrie 2011 8:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Călin Geambaşu a declarat la OTV că Mălina Olinescu a avut parte de zile grele alături de iubitul ei. Sebi se certa cu artista la cuţie şi, mai mult decât atât, o lua şi la bătaie.

Înainte cu o zi ca Mălina Olinescu că îşi pună capăt zilelor, ea şi iubitul ei s-au certat îngrozitor! Cântăreaţa i-a aruncat hainele afară din apartamentul din zona Gării de Nord după ce Sebastian a lovit-o.

Străpunsă de durere, artista nu a mai rezistat chinului provocat şi, într-un moment de furie, s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia. Călin a povestit cum s-au desfăşurat lucrurile cu o seară înainte ca Mălina să dispară pentru totdeauna.

«Sebi o manipula şi ştia că poate face orice pentru el. Sâmbătă, înainte cu o zi să moară, Mălina m-a sunat şi mi-a spus că a lovit-o. Am anunţat-o pe sora ei de incident, iar a doua zi când am vorbit cu ea, plângea în hohote. Nu era prima oară când o lovise. El ştia că ea ar face orice pentru el şi o tratat doar cu răceală. Un incident bizar s-a petrecut şi când au împlinit un an de relaţie. S-au certat, iar când Mălina l-a sunat şi a încercat să se împace el i-a transmis să nu îl mai deranjeze pentru că se joacă Counter Strike (un joc pe PC)», a declarat Călin Geambaşu la OTV că i-ar fi povestit Ştefan, prietenul celor doi.

Mai citeşte:

Sebastian, iubitul Mălinei Olinescu: «Într-un moment de slăbiciune, a recurs la un gest extrem»

Călin Geambaşu: «Nu credeam totuşi că o să o facă»

Trupul Mălinei Olinescu a fost ridicat de la IML. Artista va fi înmormântată miercuri

Sebastian, iubitul Mălinei Olinescu: «Într-un moment de slăbiciune, a recurs la un gest extrem»

Mălina Olinescu şi-a premeditat moartea! Află ce a spus după sinuciderea Mădălinei Manole

Mai multe