Deea Maxer încearcă să-l recucerească pe Andreas

26 martie 2012 14:45   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce şi-a operat sânii, vedeta nu a avut voie să-şi ţină copilul în braţe. Aşa se face că juniorul s-a ataşat mai mult de Dinu Maxer.

"Sunt foarte geloasă că zice «tata»", a mărturisit Deea pentru emisiunea "Drept la ţintă". Până şi bluza pe care o purta era în culoarea asociată cu acest sentiment: "Uitaţi, m-am îmbrăcat în galben!", a mai spus ea. Acum, că îşi poate alinta din nou fiul aşa cum îşi doreşte, speră să compenseze cele două luni în care medicul i-a interzis să-l ţină în braţe.

"Dinu se ocupă foarte mult de Andreas, care s-a obişnuit mai mult cu tăticul lui", a povestit vedeta. Soţul ei a acceptat cu greu ca juniorul să facă prima sa vizită la frizer: "Vrem să scăpăm de părul care îi intră în ochi. Nu ne tundem scurt, rămânem tot cu plete", i-a explicat Deea stilistului.

Cu noua frizură, Andreas este gata să intre şi el în lumea vedetelor: "Mi-ar plăcea să-l văd în reclame, la pampers şi la mâncare de bebeluşi. Nu-l forţăm să apară la televizor, lui îi place", visează mândra mămică. Până una-alta, copilului, în vârstă de un an şi o lună, i s-a promis deja un rol: "Pregătesc un videoclip cu el. Nu va cânta melodia, dar îl veţi vedea într-un clip alături de mai mulţi copii", a anunţat Dinu Maxer.

Mai multe