Deepside Deejays lanseaza oficial noul single "In My Heart"

14 martie 2014 11:29   Actualitate
Ultima actualizare:

 Piesa "Never be alone" le-a adus un succes răsunător băieţilor de la Deepside Deejays. A fost prefartă radiourilor din străinătate şi a avut peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube. Acum ei lansează un nou single.

După succesul internaţional din ţări precum Rusia, Turcia, Spania, Tunisia, Maroc şi nu numai, Deepside Deejays se pregătesc să cucerească din nou topurile cu o super producţie ce promite să devină foarte curând hitul anului 2014.

"Punem suflet la orice piesă, fie în calitate de artişti fie de compozitori/producători. De altfel nici nu poţi crea ceva fără să te implici emoţional. Cât trăieşti înveţi şi ce înveţi dai mai departe celor care vor să te asculte. Şi asta facem Şi noi, Într-un mod cÂt se poate de sincer. "In my heart" este exact aşa cum sună: din suflet! Este o piesa optimistă, cu un mesaj simplu, dar care exprimă multe trăiri şi experienţe pe care vrem să le împărtăşim cu voi", au spus soliştii.

Piesa este compusă de Alstani Victor Răzvan (Victor De La Pena) şi Păduraru Silviu Marian (Dave Pryce) care de curând au înfiinţat un nou label, Metropolitan Records, textul fiind semnat de Andrei Leonte.

Mai multe