Delia: «După Sărbători, plec în Singapore cu soţul!»

21 decembrie 2012 20:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Duminică, se încheie cel de-al doilea sezon "X-Factor". Delia, reprezentanta feminină a juriului, ne-a spus ce amintiri va păstra din acest show tv, dar şi ce planuri are de Sărbători. După un Crăciun în familie şi un revelion cu multe concerte, Delia va intra într-o binemeritată vacanţă, împreună cu soţul ei, afaceristul Răzvan Munteanu. 

Delia, „X-Factor" e aproape de sfârşit. Ce ne poţi spune despre această experienţă?

"X-Factor" mi-a dat ocazia să intru într-un nou rol, acela de mentor, şi am avut ocazia să aplic partea de pedagogie studiată în facultate. Mi-am dat seama că pot fi un bun pedagog şi asta mă face foarte fericită. "X-Factor" a fost pentru mine o experienţă extraordinară.

Ce ai învăţat din acest concurs?

Am învăţat că orice te poate surprinde, chiar dacă la prima vedere nu i-ai acordat o şansă. E un domeniu în care oamenii evoluează foarte mult, iar ca să câştigi un asemenea talent show, nu e de ajuns să ai doar voce, trebuie să ai câte puţin din toate.

Ai intrat în finală cu fetele de la RED? Aţi devenit prietene de la începutul competiţiei până acum?

Ne-am ataşat foarte tare, suntem nu bune prietene, ci foarte, foarte bune prietene. Avem de gând să facem multe chestii împreună după "X-Factor".

Cu restul concurenţilor tăi, care au fost eliminaţi, mai ţii legătura?

Sigur că da, pentru noi "X-Factor" reprezintă doar un început de drum. Vorbesc foarte des cu cei de la NordiX, iar cu băieţii de la Station 4 mă văd săptămânal, ei vin la fiecare gală să îşi susţină colegii.

Delia e pasionată de călătorii. În luna de miere a fost în Africa

Cu care dintre ei vei păstra legătura şi cum îi vei ajuta?

Sigur că m-am ataşat mai tare de fetele de la RED, am avut mai mult timp la dispoziţie, însă o să încerc să-i ajut pe toţi, în limita posibilităţilor mele ca om.

Dacă ar fi să critici ceva la vreunul dintre ei, ce ai spune? Şi cui?

Consider că nu am nici un motiv să fac asta. Am lucrat împreună pentru ca ei să ajungă acolo unde sunt acum. Sunt şi rezultatul muncii mele, aşa că nu aş avea ce să le reproşez.

Din restul concurenţilor care nu au fost în echipa ta, cine ţi-a plăcut cel mai mult şi de ce?

Îmi plac mulţi concurenţi, Ioan Man, Natalia Selegean, Dragoş Udilă, toţi au atitudine, au un timbru special, au tot ce e nevoie ca să strălucească. 

Ai avut conflicte care nu s-au văzut pe sticlă cu vreunul dintre juraţi?

Niciodată. Mă înţeleg şi ci Dan Bittman, şi cu Cheloo la fel de bine. Îmi sunt dragi, le apreciez munca, le ascult muzica, sunt oameni extraordinari, nu am cum să nu mă înţeleg bine cu vreunul dintre ei.

Dar cu vreunul dintre participanţii la show?

În nici un caz!

Care e primul lucru pe care-l vei face după finalul aceastui show? Pleci în vreo vacanţă?

Da, plec alături de soţul meu, într-o vacanţă în Singapore.

Unde petreci Crăciunul şi Revelionul şi cu cine?

De Sărbători rămân în zonă şi voi petrece alături soţul meu şi de prietenii noştri. Voi avea, desigur, şi concerte, ca în fiecare an.

Ai început deja să cauţi cadouri de Crăciun?

Da... E treabă grea cu cadourile astea.

Faci cadouri scumpe?

Îmi place să dăruiesc lucruri de care oamenii chiar au nevoie, în limita posibilităţilor mele.

La 16 septembrie, Delia s-a măritat cu Răzvan Munteanu

Cum te surprinde soţul tău, Răzvan, în fiecare zi?

Prin natura lui.

Sunteti romantici?

Când şi când.

Ce vei face cu banii câştigaţi la „X-Factor"?

Nu m-am gândit încă, însă voi aloca o parte din ei unei vacanţe.

Alături de Bittman şi Cheloo, Delia a făcut parte din juriul “X-Factor”

Care e formula cu care mergi în spectacole?

Depinde foarte mult de eveniment. Am o trupă foarte numeroasă, cu band şi dansatori şi hotărâm distribuţia de la spectacol la spectacol.

Pe când ve lansa un material discografic?

După Anul Nou. 

E blondă, sexoasă şi are succes. Dar nu s-a lansat în muzică profitând doar de aceste atuuri. Delia are în spate ani grei de studii muzicale.

- S-a născut la 7 februarie 1982, la Bucureşti;- Mai are un frate, Eduard, şi o soră, Ioana, de 21 de ani, care e tot cântăreaţă. "E la început de drum", spune Delia despre ea;- A studiat pian şi flaut şi a absolvit Liceul de muzică "Dinu Lipatti" şi Conservatorul din Bucureşti.- A moştenit talentul de la mama sa, Gina, care cochetează cu muzica;- A debutat în muzică în 1999, în trupa N&D, alături de Nick. Cei doi au lansat două albume care s-au bucurat de mare succes la vremea respectivă, "Nu vreau să te pierd" şi "Nu e vina mea";- După despărţirea de N&D, în 2003, Delia s-a lansat în cariera solo;- Pasiunile ei sunt călătoriile şi orice act artistic, în general, fie că e vorba de-spre teatru, film sau desen.

A ajuns la final şi cel de-al doilea sezon "X-Factor". Duminică seară, la Antena 1,se decide câştigătorul marelui premiu de 200.000 de euro.

Mai multe