Delia, înşelată cu dansatoarea Izabela

4 noiembrie 2010 17:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Delia este cu nervii la pământ, căci iubitul ei, Florin Moldoveanu, a călcat din nou strâmb. Dacă astă-vară i-a tolerat, cu chiu cu vai, relaţia cu Andreea Tivadar, la aflarea veştii că acum s-a cuplat cu fotomodelul Izabela Pătrăşcoiu, solista a clacat.

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Proverbul i se potriveşte ca o mănuşă lui Florin Moldoveanu, care a dovedit că nu poate fi bărbatul unei singure femei.

Noua sa amantă seamănă izbitor cu fosta lui iubită, Andreea Tivadar: este brunetă, are forme apetisante şi este de profesie tot fotomodel.

Tânăra în vârstă de 24 de ani se numeşte Izabela Pătrăşcoiu, s-a născut în Târgu Jiu şi este o prezenţă constantă pe podiumurile de modă.

Deşi provine dintr-o familie modestă, tânăra poartă haine extrem de scumpe, accesorii de zeci de mii de euro şi conduce o maşină Jeep, care valorează peste 50.000 de euro, semn că beneficiază de un finanţator.

Citeşte şi:

Delia: «Nu m-am certat cu Florin, am luat o pauză»Delia şi-a părăsit iubitul şi s-a mutat singură«Fără dulciuri am slăbit 8 kg»

Florin şi Izabela s-au dat în stambă sâmbătă în club Fratelli, sărutându-se pasional toată noaptea, fără să le pese că la masa alăturată se aflau câţiva prieteni apropiaţi de-ai Deliei. Bineînţeles că s-a găsit un binevoitor care a tras-o pe solistă de mânecă, moment în care cântăreaţa a decis să pună capăt relaţiei cu Florin.

Dacă în luna august a reuşit să treacă peste idila dintre iubitul său şi Andreea Tivadar, care a durat opt luni, de data aceasta, Delia a pus piciorul în prag, iar duminică dimineaţa şi-a strâns toate catrafusele din apartamentul afaceristului, situat pe Şoseaua Nordului, şi s-a mutat cu chirie în zona Dorobanţi: "Nu a existat o ceartă între noi, pur şi simplu am luat o pauză. Sunt bulversată, am nevoie de timp pentru mine", ne-a declarat Delia.

Izabela Pătrăşcoiu, plină de silicon

Apetisanta brunetă are 24 de ani, este originară din Târgu Jiu şi a venit în Bucureşti în urmă cu doi ani. Izabela a încercat să se remarce ca fotomodel, însă nu a reuşit decât să obţină câteva defilări în cluburi, în costum de baie.

A fost dansatoare în Bamboo, apoi a lucrat ca promoter. În prezent, este dansatoare la emisiunea Super Bingo Metropolis de la Antena 1. Izabela are silicoane, iar anul trecut şi-a mărit şi buzele.

Moldoveanu, aventură şi cu Tivadar

Timp de opt luni, omul de afaceri s-a împărţit între două femei, una blondă, alta brunetă, Delia, iubita oficială şi Andreea Tivadar, un fotomodel de 24 de ani.

În timp ce pe artistă a dus-o în vacanţe luxoase, Florin a fost darnic şi cu amanta lui, căreia i-a dăruit o maşină de 10.000 de euro. În vara acestui an, afaceristul şi Andreea s-au afişat împreună pe litoral, iar Delia a aflat de escapade iubitului său.

Furioasă, artista a pus mâna pe telefon şi şi-a sunat rivala, avertizând-o să îl lase în pace pe Florin. La rândul lui, deranjat că Andreea l-a jignit în presă, afaceristul i-a luat maşina fotomodelului, lăsând-o cu buza umflată.

Citeşte şi:

Delia şi-a făcut testul de sarcină în direct la Happy Hour! Vezi dacă e gravidă!

Delia Matache a plagiat-o pe Elena Gheorghe? Ascultă piesele! - VIDEO

Delia Matache adora mâncarea de cantină - VIDEO

Şapte ani de iubire cu multe scandaluri

Cei doi s-au cunoscut în anul 2003 şi au avut o relaţie care a durat trei ani.

Despărţirea a fost una cu scandal, fiecare aducându-şi jigniri prin intermediul presei.

Dacă Delia l-a acuzat atunci de infidelitate, Florin a făcut-o beţivă şi maniacă.

În luna februarie a anului trecut, cei doi s-au reîntâlnit într-un restaurant din Capitală şi s-au împăcat.

Afaceristul este încă însurat cu femeia cu care a înşelat-o pe Delia, Lucica.

Mai multe