Delia Matache, cu barbă şi păr pe piept - FOTO

21 aprilie 2012 7:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai sexy prezenţe din showbizul românesc. Cu toate acestea, Delia a fost surpinsă într-o ipostază în care puţini credeau că o pot vedea vreodată. Artista a apărut cu barbă şi păr pe piept.

S-a întâmplat la filmările pentru super show-ul Te cunosc de undeva!. În această săptămână, telespectatorii o vor putea vedea pe Delia cu păr pe piept şi barbă şi, totuşi, foarte sexy.

În ediţia de sâmbătă a show-ului Te cunosc de undeva!, Delia îi va da viaţă vulcanicului Tarkan. Transformarea prin care a trecut artista a fost realizată până în cele mai mici detalii. Astfel, Delia nu a trebuit să poarte doar o perucă, ci şi barbă şi.... păr pe piept.

Pe lângă asta, a purtat o serie de accesorii care au ajutat-o şi să îi semene artistului, dar mai ales să poată intra în rolul pe care îl avea de interpretat. Look-ul Deliei a fost însă foarte apreciat de juraţi, în special de Andreea Bălan care nu s-a sfiit să îi facă declaraţii.

Melodia pe care Delia a trebuit să o cânte nu a fost deloc uşoară, iar versurile i-au ridicat mari probleme Deliei, făcând-o să afirme că piesa pe care trebuie să o cânte este o "shaorma mirobolantă".

Mai citeşte:

Uite cum o văd fanii pe Delia Matache - FOTO

Delia Matache nu vrea presă la nuntă: «Nu-mi place să fac un spectacol din viaţa mea»

Delia Matache, primele poze topless- FOTO

Mai multe