Denisa Nechifor: «Fiica noastră va lua lecţii de gătit»

16 martie 2012 18:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Are doar trei ani şi jumătate însă deja este în lumina reflectoarelor. Rania, fiica Denisei Nechifor şi a mijlocaşului de la Universitatea Cluj, Adrian Cristea, şi-a făcut deja debutul pe podiumurile de prezentare şi este gata pentru o nouă provocare.

Fata „Prinţului" a devenit în scurt timp o prezenţă constantă la prezentările de modă pentru copii.

Mama ei, manechinul Denisa Nechifor, e mândră ea:

"Dacă Rania se simte bine, de ce să nu o las să-i facă ce îi place? Ai mei mi-au dat libertate din punctul acesta de vedere şi aşa vreau să procedez şi eu cu copilul meu", a spus Denisa.

Rania e argintul viu al apartamentului în care locuieşte împreună cu mama ei.

"E un copil tare energic. Am descoperit că e pasionată de gastronmomie. Nu e o mâncăcioasă, dar îi place ca mâncarea să arate frumos, aşază pe farfurie legumele, fructele.

Mă gândesc să o duc la nişte cursuri de gastronomie pentru copii, pentru că am văzut câtă atenţie acordă unor astfel de lucruri", ne-a spus Denisa.

Fosta iubită a lui Cristea a povestit că micuţi nu prea are ocazia să-şi vadă tatăl la tv, dar atunci când, întâmplător, e un meci al clujenilor, îi face galerie:

"Nu sunt la curent cu zilele sau orele la care sunt meciurile lui Adrian.

Dacă, din cine ştie coincidentă, schimb posturile la tv şi e meciul lui Adrian, stăm să ne uităm puţin. Rania îl încurajează, ţipă «Haide, tati»"!

Nu-i cere pensie alimentară

Cristea şi-a recunoscut fiica, însă nu-i dă decât foarte rar Denisei bani pentru cea mică.

„Nu m-au interesat niciodată banii. Uneori, îşi mai aduce aminte şi mai îmi dă bani, dar asta e... are alte priorităţi acum...

Eu nu i-am cerut niciodată bani şi nici nu m-am gândit să ajung la proces pentru aşa ceva", a spus Denisa pentru Click!

Mai multe