Despărţirea Mădălinei Pamfile de iubit, o făcătură ieftină

22 aprilie 2013 10:25   Actualitate
Ultima actualizare:

"Fericirea mea nu trebuie sa depindă de un maimuţoi din ăsta care joacă fotbal", aşa spunea Mădălina Pamfile, de ziua ei, în urmă cu o săptămână. Însă iată că vorbele ei ascundeau o regie ieftină.

La momentul respectiv, vedeta Playboy s-ar fi despărţit, chipurile, de iubitul ei, Claudiu Belu Iordache , fundaş dreapta la Chiajna. Numai că separarea si cuvintele jignitoare au fost o regie, un plan pus la cale de cei doi pentru ca jucătorul să nu mai întâmpine probleme la lot.

    Surse din anturajul celor doi ne-au mărturisit însă că Pamfile şi Belu nu au fost deloc separaţi.  “Pe Claudiu nu l-au mai băgat pe teren, să joace, după ce s-a aflat că se iubeşte cu fata asta. Ştiu că Mădălina a spus acum trei săptămâni că nu mai e cu el, dar a minţit ca să nu-i mai creeze probleme. Şi minciuna a fost bună, pentru că a putut din nou să joace", a declarat un apropiat al celor doi pentru Click!.

Şi totuşi, pentru că dragostea dintre ei este mare, Mădălina Pamfile nu a mai rezistat şi a postat o fotografie cu ei doi pe contul personal de Facebook, uitând probabil că-i va face din nou zile negre iubitului la echipă.

Mai multe