Deţinutul sexy, 40.000 de Like-uri pe net. Fotografia lui de cazier le-a înnebunit pe femei

20 iunie 2014 14:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Numeroase internaute din Statele Unite au luat cu asalt pagina de Facebook a unui comisariat de poliţie din California, unde au publicat diverse comentarii la adresa unui prizonier cu un fizic de fotomodel. Fotografia de cazier a deţinutului în vârstă de 30 de ani a făcut furori pe internet în doar câteva zile.

Jeremy Meek a fost arestat miercuri de Poliţia din Stockton, un oraş situat în apropiere de San Francisco, alături de alţi trei complici, pentru o serie de jafuri armate.

Bărbatul tatuat şi cu ochii albaştri le-a cucerit pe internaute, deşi acestuia i s-au adus cinci capete de acuzare. A doua zi după arestare, fotografia lui de cazier a adunat peste 40.000 de „Like”-uri, a fost distribuită de peste 4.300 de ori pe reţeaua de socializare Facebook şi a primit aproape 13.000 de comentarii.

Cele mai multe au fost de la admiratoare, care i-au adresat numai cuvinte de laudă tânărului infractor. „Dumnezeule, e aşa de frumos că îţi vine să-l mănânci!”, a scris o femeie. „Puteţi să mă legaţi cu cătuşe alături de el?”, s-a întrebat alta.

Nici tatuajul sub formă de lacrimă, de sub ochi, nu a trecut neobservat. „Lacrima căzută înseamnă, de obicei, să a ucis pe cineva. Arată bine tipul, dar nu aş vrea să mă trezesc lângă el”, a adăugat un comentator.

Mai multe