Deva: Povestea cutremurătoare a mamei în vârstă de 12 ani

14 aprilie 2011 6:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Cea mai tânără pacientă a secţiei de obstetrică-ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva se numeşte Florentina şi are doar 12 ani, informează adevarul.ro

În urmă cu câteva zile, minora a născut un băieţel de două kilograme. «A născut pe cale naturală şi din punct de vedere medical, se comportă normal, chiar dacă are o vârstă atât de fragedă. Alăptează fără probleme», a declarat medical ginecolog Romeo Stănescu.

Florentina le-a povestit reporterilor „Adevărul de Seară” Hunedoara că niciunul dintre membrii familiei sale nu a însoţit-o la naştere.

Citeşte şi:

O fetiţă de 12 ani a născut un băieţel! Medicii susţin că e cea mai tânără mama din Deva!

«Eu am sunat singură la 112 şi am anunţat că sunt însărcinată. O ambulanţă m-a dus din sat la Haţeg. Acolo, medicii mi-au spus că trebuie să nasc prin cezariană, însă au văzut că sunt mică şi m-au trimis la spitalul din Hunedoara. De aici, în chinurile facerii, am fost trimisă la Deva, unde am născut», a povestit Florentina. Nici mama minorei, nici bărbatul care i-a făcut un copil nu au fost alături de ea la naştere.

«Mama mi-a spus să merg singură, că nu are bani de întoarcere de la spital. M-a vizitat apoi. Băiatul cu care am copilul a spus, şi el, că nu are bani să mă viziteze», a adăugat Florentina.

Mai multe