Devoratoarea de bărbaţi! De ce e singură acum Gina Pistol

12 noiembrie 2013 13:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Gina Pistol este una dintre cele mai dorite femei din România, dar nu a avut prea mult noroc în dragoste. În ciuda faptului că blonda a recunoscut că îşi doreşte o familie şi doi copii, niciunul dintre bărbaţii cu care a fost nu a dus-o la altar, iar acum vedeta e singură.

Codin Maticiuc, cunoscut drept "Poponeţ", a devenit un adevărat "crai de Dorobanţi" după ce s-a afişat prima dată cu Gina. Mai mult, se spune că Maticiuc ar fi avut o adevărată slăbiciune pentru Gina, deşi idila lor nu a fost prea lungă.

Ciprian Marica a trecut şi el prin patul iepuraşului Playboy, deşi numai pentru câteva luni. O dragoste fulgerătoare, în 2009, după ce Gina s-a despărţit prima dată de Nicola. Chiar dacă Marica s-a străduit să-i facă Ginei toate poftele, relaţia lor n-a durat decât cinci luni, iar blonda s-a întors la fostul iubit, Nicola.

Cea mai titrată relaţie a blondei a fost cea cu libanezul Nicola, care a durat şase ani. A fost o iubire cu năbădai, care a început în 2005 şi s-a terminat în 2012. Cei doi s-au despărţit de mai multe ori şi libanezul chiar i-a oferit un inel de logodnă. Deşi Nicola şi-a dorit copii cu Gina şi ea a declarat că l-a iubit enorm, totul s-a terminat între ei în urmă cu un an.

Nicola a fost înlocuit de fotbalistul Mihai Răduţ, cu nouă ani mai mic decât blondă. După şapte luni de relaţie însă, cei doi s-au despărţit pentru că Ginei i s-a făcut frică din cauza diferenţei de vârstă.

Blonda s-a iubit şi cu fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, şi el mai mic decât ea. Fotoreporterii CLICK! i-au surprins de mai multe ori în vară când se duceau la fiul lui Dorin Cocoş acasă şi chiar s-au mutat împreună, dar Gina a insistat că sunt doar prieteni.

Mai multe