Dezvăluiri emoţionante: regretatul Iurie Darie îşi dorea un copil cu Anca Pandrea!

30 aprilie 2013 19:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Marţi după-amiază, actriţa Anca Pandrea a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Acasă TV. Aceasta a povestit despre legătura specială pe care încă o păstrează cu Iurie Darie şi despre cum va petrece primul Paşte fără iubirea vieţii ei.

Anca Pandrea a primit un cadou de Paşte din partea emisiunii

Anca Pandrea a început depănarea amintirilor cu Iurie Darie, cu o confesiune de suflet. "Iura şi-a dorit foarte mult să avem un copil împreună. El voia foarte mult să avem o fetiţă. Am încercat să înfiem, însă Iura mi-a spus că nu ştim gena din care vine şi atunci am renunţat", a mărturisit actriţa.

Anca Pandrea a mărturisit că deşi iubitul ei Iura nu mai este în viaţă, ea îl simte în permanenţă lângă ea şi discută cu el. "Discut non-stop cu Iurişca. Şi când mă îmbrac, merg la fotografia lui mare şi mă sfătuiesc cu el. Tot timpul vorbesc cu Iura", a declarat aceasta.

Actriţa a povestit că îşi doreşte foarte mult să ajungă mai repede lângă iubirea ei. "Îl rog pe Iura să ne întâlnim mai repede acolo sus. Fără el e foarte greu", a spus aceasta, cu ochii plini de lacrimi.

Iurie Darie obişnuia să deseneze ouăle de Paşte

Anca Pandrea a făcut şi o dezvăluire emoţionantă din obiceiurile ei şi ale lui Iurie Darie, de Paşte. "Eu nu ştiu să vopsesc ouă. Ni le vopsea cineva. Într-un an, am scos cariocile şi le-am desenat, împreună cu Iura al meu", a declarat aceasta.

Mai multe