Dezvăluiri: Prinţesa Diana o ameninţa cu moartea pe Camilla

8 septembrie 2014 18:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Un biograf al Casei Regale britanice a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre Prinţesa Diana şi relaţia ei cu Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles.

Prinţul Harry va împlini 30 de ani în curând, iar o carte nouă, scrisă de Penny Junor, vorbeşte despre copilăria acestuia şi felul în care l-au marcat scandalurile din sânul Casei Regale. Ea povesteşte că Diana se baza mult pe Harry, chiar dacă el era foarte mic. Harry a trebuit să suporte toate problemele iscate de divorţul părinţilor şi de dezvăluirile din intimitatea lor. 

Diana, care şi-a iubit enorm copiii, era foarte speriată că familia regală îi va face ceva rău, motiv pentru care a început să îi ameniţe pe cei din jurul lui Charles şi al copiiilor. Una dintre ţintele sale a fost chiar Camilla, pe care o suna mereu în mijlocul nopţii, când aceasta era singură la conacul ei de la ţară. 

"Am trimis pe cineva să te omoare. Sunt în grădina ta. Uită-te pe geam, îi vezi", erau cuvintele Dianei, conform dailymail.co.uk. 

Diana şi Charles s-au căsătorit în 1981. Relaţia lor nu a durat şi s-au despărţit în 1992, iar în 1996 au divorţat. Diana a murit în 1997, într-un accident de maşină, în Paris. În automobil se aflau iubitul ei, Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed şi şoferul lui Henri Paul.

Charles şi Camilla s-au cunoscut în 1971, dar relaţia lor s-a terminat în 1973. Au reluat idila în 1986, când Charles a realizat că mariajul cu Diana nu are niciun viitor. În 1994, ei şi-au asumat public relaţie, iar în 2005 s-au căsătorit.

Mai multe