Dezvăluiri şocante despre cuplul Sfăt-Năstase: «Nu există femeie mai rea ca ea. Ilie va muri din cauza ei. Îl bate şi-l înjură»

26 septembrie 2012 14:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul tenismen Ilie Năstase pare să aibă o viaţă de coşmar cu iubita lui, Brigitte Sfăt.

Cel puţin asta afirmă Ghiţă Severică, antrenorul uneia din cele două grupe de copii ale secţiei de fotbal, singura care a mai rămas activă din Clubul Sportiv Voinţa.

Severică susţine că Brigitte Sfăt este extrem de severă şi că îl tratează pe Ilie Năstase ca pe o cârpă. Mai mult, se pare că bruneta nu ezită să-şi bată iubitul în faţa altor bărbaţi, făcându-l de râs.

"Se bat parte în parte, cum ne batem noi bărbaţii. În faţa noastră el e o cârpă. Sare la bătaie imediat, cu pumnii, cu picioarele, îl ia de gât, se îmbrâncesc. Face pe stăpâna de când a venit. Pe unde ne prinde, ne aleargă ca pe hoţii de cai. E o femeie rea. La început mi-a lăsat o impresie bună, dar nu o ştiam decât de la televizor. Nu există femeie mai rea, aşa ceva nu am văzut în viaţa mea.Prima dată când am vorbit cu ea i-am zis că am văzut-o la un meci şi am întrebat-o dacă îi place fotbalul şi dacă nu a fost la meci pentru imagine. Mi-a spus că sunt obraznic. În general nu contează, dacă te contrazici cu ea ţipă şi te înjură. Moartea i se va trage de la ea, e belea mare", a spus el pentru emisiunea Povestiri adevărate de la Acasă TV.

Declaraţiile lui Severică vin la doar câteva zile după ce, un alt antrenor al clubului Voichiţa, a mărturisit acelaşi lucru.

Deocamdată, fostul mare tenismen nu a comentat în niciun fel cele spuse despre el.

Mai multe