Diaconescu, greu se mai parchează un Rolls!

25 mai 2010 15:48   Actualitate
Ultima actualizare:

O limuzină de lux presupune adevărate sacrificii. De acest lucru s-a convins pe pielea lui patronul OTV, Dan Diaconescu, pe care l-au trecut toate apele în încercarea de a-şi parca insistent Rolls-Royce-ul chiar şi într-un loc unde indicatorul de circulaţie interzice staţionarea.

Dan Diaconescu nu stă prea bine la capitolul parcări. Ori e de vină maşina, care se dovedeşte prea mare pentru el şi care are la activ deja câteva zgârieturi pe bara din spate, ori patronul OTV mai are nevoie de ajutor pentru a-şi definitiva abilităţile de şofer.

Zilele trecute, Diaconescu a fost surprins de fotoreporterii "Star" pe una dintre străduţele înguste ale Bucureştiului, cum a petrecut la volan nu mai puţin de 20 de minute ca să-şi parcheze Rolls-Royce.

Cu zâmbetul caracteristic pe buze, bossul OTV a tras de volanul maşinii, mai să-l scoată de la locul lui

Intenţia vădită a vedetei tv a fost să-şi lase autoturismul cu bună ştiinţă într-un loc unde era amplasat un semn care interzice staţionarea.

Patronul OTV nu a fost intimidat nici de plăcuţa adiţională de sub semnul de circulaţie care îl avertiza că i se pot bloca roţile bolidului de fiţe dacă insistă să îl lase acolo, ba chiar mai mult riscă o amendă şi puncte de penalizare.

Văzând că se descurcă cu greu, un bărbat s-a oferit să-l dirijeze pe Diaconescu, chiar şi în schimbul unui simplu "mulţumesc".

După câteva manevre, realizatorul tv a reuşit să-şi parcheze într-un final fericit limuzina, fără să o lovească.

Citeşte şi:

Dan Diaconescu: "Părinţilor le-am luat televizoare în fiecare cameră"

Dan Diaconescu: ''Bianca Drăguşanu e la fel ca Magda Ciumac''

Bara de protecţie a luxosului Rolls Royce al lui Diaconescu e dovada  clară că vedeta tv a avut  incidente în traficul aglomerat  al Capitalei.E plină de zgârieturi

Mai multe