Diana Dumitrescu i-a pozat goală fostului soţ. Încă suferă după divorţ

31 octombrie 2013 11:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Chiar dacă anul acesta s-au despărţit, Diana Dumitrescu şi Ducu Ion au rămas buni prieteni. Dovadă este şi pictorialul pe care l-au făcut împreună pentru FHM, revistă pentru care Diana a povestit mai multe despre divorţ în interviul oferit din care puteţi citi câteva pasaje.

Actriţa din „Îngeri pierduţi", telenovela de la Acasă, a declarat printre altele: „Îmi revin încet, încet. Sunt optimistă".

„Sunt într-un moment de tranziţie, de căutare. A fost o perioadă în care mi s-au întâmplat foarte multe lucruri, a fost agitaţie şi caut un pic de linişte. Mă caut cumva pe mine, încerc să mă regăesc, să mă liniştesc."

„M-am mutat şi încerc acum să-mi fac un cuibuşor al meu, unde să mă simt acasă."

„Am descoperit pe propria-mi piele că divorţul nu e doar o simplă despărţire, e o rană ceva mai adâncă, una care nu se vindecă foarte uşor şi trebuie să am răbdare. Oricât s-ar zice prin ziare că Diana are un nou iubit şi şi-a revenit complet, nu e chiar aşa. Chiar nu mi-am revenit complet, iar norocul meu e că am dat peste cap un băiat care mă-nţelege, mă susţine şi se poartă cu mănuşi cu mine tocmai ca să reintru pe făgaşul normal, să revin la cum sunt eu şi să nu mai sufăr."

„În ultimul timp mi s-a reproşat că am devenit egoistă şi mi-am cerut scuze faţă de persoanele faţă de care am greşit şi le-am explicat că este vorba de o perioadă în care am avut nevoie să fiu egoistă ca să mă pun pe picioare. Să fac lucrurile care îmi plac mie , nu care le plac lor. Nu-mi doresc încă să fac compromisuri şi-atunci devin un pic egoistă, dar e doar o perioadă care să treacă."

Am foarte multe amintiri frumoase din timpul relaţiei cu Ducu. N-aş putea să zic una ... Noi doi am avut o căsnicie frumoasă până într-un punct, când cred că s-a consumat relaţia dintre noi şi-atunci când se consumă nişte lucruri, nu prea mai ai ce să faci. Dar a fost o relaţie frumoasă, cu multe lucruri frumoase".

„Da, sunt îndrăgostită, cât se poate spune. E ciudat pentru că, vezi, sunt într-o situaţie extrem de ingrată, în care m-am băgat singură, cum s-ar spune, pentru că rănile divorţului încă nu s-au vindecat complet şi cumva încă am momente în care nu că sufăr, dar e ceva care nu e la locul lui. Dar, în acelaţi timp, când sunt cu Dan (n.r. Dan Rădulescu) sunt extrem de îndrăgostită şi îmi e foarte bine. Norocul meu e că Dan înţelege foarte bine, ştie că sunt îndrăgostită de el, dar, în acelaşi timp, ştie că încă nu sunt un om vindecat şi are răbdare."

Credit Foto: FHM şi Ducu Ion

Mai multe