Diana Dumitrescu îşi petrece vacanţa în SUA : «80% din oameni sunt supraponderali»

22 iunie 2012 10:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Actriţa Diana Dumitrescu se află zilele acestea în Statele Unite ale Americii, unde a mers într-o binemeritată vacanţă.

Aflată pentru prima dată pe "tărâmul tuturor făgăduinţelor", Diana a rămas extrem de dezamăgită de stilul de viaţă al oamenilor de aici.

Delăsarea şi porţiile foarte mari de mâncare de la restaurante i-au transformat pe americani într-un popor de supraponderali.

«Oraşele sunt maaaari, străzile sunt maaari, maşinile sunt foarte maaari, iar porţiile de mâncare sunt imenseeeee! Aşa sunt şi oamenii.  80% din oamenii pe care i-am văzut pe stradă, în magazine şi prin restaurante, care nu erau turişti, erau supraponderali. Surprinsă? Puţin. Dezamăgită? Da. Ştiu că suntem generaţia “McDonalds” , dar aici este mult prea mult. Orice restaurant are porţiile de mâncare imense. Sunt gustoase da, dar toate au o limită. Ei bine, şi eu m-am lăsat dusă un pic de val, şi am mâncat destul de mult, dar am ştiut când să mă opresc.

Păcat. Au o ţara superbă. Dar oamenii sunt prea delăsători. Trăiesc după principiul “Respectă-mă să te respect” , dar ei nu se respectă pe ei insisi. Sper că îşi vor da seama de ce se întâmplă, căci altfel va fi prea târziu pentru ei"

Mai multe