Diana Dumitrescu, mic incident în bucătărie: «Supa a dat în foc, o să frec 3 zile» - FOTO

27 mai 2012 18:58   Actualitate
Ultima actualizare:

A devenit deja o modă ca pe rețelele de socializare sau pe bloguri vedetele să posteze fotografii cu preparatele culinare pe care se încumetă să le gătească. Așa s-a întâmplat și cu Diana Dumitrescu. Actrița a încercat astăzi două rețete: supă de usturoi și pulpițe de pui și cartofi la cuptor.

Pe lângă pozele îmbietoare și ingredientele folosite, vedeta a dezvăluit că din cauza neatenției a avut parte și de un mic incident în bucătărie.

"Îmi doream foarte mult să încerc această rețetă. De când am fost în Austria și am descoperit această supă, m-am tot întrebat cum se face. Am pus din ochi, nu am cantarit nimic. Doua capatani de usturoi, o ceapa medie, 2 linguri de faina, un cartof, supa de pui si smantana lichida.

Am tras in putin unt si ulei de masline ceapa, am adaugat usturoiul, apoi faina, pana s-au rumenit. Apoi am pus supa de pui si cartoful taiat, am lasat pe foc pana cand acesta s-a fiert. Am trecut toata compozitia prin blender pana cand s-a format o crema. Am pus oala din nou pe foc si am adaugat smantana. Am dat-o in clocot.

Dar sa nu credeti ca am scapat ieftin...nu am fost atenta pentru 5 secunde si supa a dat in foc...s-a ars plita atat de rau ca o sa frec 3 zile sa o curat. Dar, macar supa de usturoi a iesit delicioasa. Am servit-o cu crutoane de paine amestecate cu parmezan ras. Delicios! Pe langa asta am facut si niste pulpite de pui si cartofi la cuptor cu ierburi provençale stropiti cu sos de rosii cu busuioc. Extrem de simplu. Se pun intr-o tava pulpele de pui condimentate si cartofii unsi cu ulei de masline cu usturoi. Deasupra de pun: ulei de masline, ierburi provençale si apa, in functie de cantitatea de carne si cartofi, apoi se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata se stropesc cu sosul de rosii cu busuioc si se mai lasa in cuptor pana cand totul este bine rumenit", a scris Diana Dumitrescu pe blog.

Mai multe