Diana Munteanu: «E prima serbare a lui David cu tatăl lui»

29 iunie 2012 14:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Petrecere în familia Niculescu! Duminica trecută, Diana Munteanu şi soţul ei, Claudiu Niculescu, şi-au serbat fiul, pe David, care a împlinit 3 anişori. E primul an în care fotbalistul a putut fi alături de fiul său, aşa că i-a dat o petrecere pe cinste, asta pe lângă cadoul inedit: un kart de curse.

Pentru fotbalistul Claudiu Niculescu, ziua de 24 iunie a fost poate una dintre cele mai frumoase zile din viaţa sa.

Pentru că este mai mereu plecat în cantonamente, Claudiu n-a putut fi alături de fiul lui, David, nici într-un an de ziua lui.

Dar iată că anul acesta şi-a luat revanşa. Diana şi Claudiu i-au "îmbarcat" în maşini pe toţi prietenii lui David şi i-au dus acasă la Mihaela Borcea, care s-a oferit să-i organizeze petrecerea.

Micuţul a primit un tort ilustrat cu personajele lui preferate de desene animate, Tom şi Jerry

"Naşa lui David i-a făcut o petrecere minunată cu mulţi copii. Tortul a fost ilustrat cu Tom şi Jerry, personajele preferate de desen animat ale lui David.

A fost un weekend minunat, pentru că a fost ziua băieţilor mei, aşa spun eu. Claudiu este născut la 23 iunie, iar David la 24 iunie.

În acest an, bucuria a fost mai mare, pentru că a fost şi Claudiu alături de noi.

David a primit o groază de hăinuţe şi jucării, toate minunate şi foarte utile, şi a fost de-a dreptul încântat când a văzut cadoul de la mami şi de la tati, un kart de curse, cu pedale, însă un model adecvat vârstei de trei ani", a declarat, pentru Click!, prezentatoarea emisiunii "Conferinţa de presă", de la Antena 2.

Mai multe