DJ-ul de la Radio 21 a trăit clipe de groază!

26 martie 2012 12:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Manuel D. Dinculescu, realizatorul emisiunii matinale de la Radio 21 alături de DJ Andi şi Anca Maco, a trăit momente de groază, după ce a adormit pe salteaua pe care plutea în Vama Veche şi s-a trezit pe litoralul bulgăresc câteva ore mai târziu.

„Făceam plajă în Vamă, mi-am aruncat salteaua gonflabilă în valurile mării şi m-am tolănit la soare. Doar că în scurt timp am adormit şi nu mi-am dat seama că am fost purtat de curenţi destul de mult. Când m-am trezit, eram deja pe litoralul bulgăresc.", spune Manuel D. Dinculescu.

Acolo a început adevărata aventură pentru DJ-ul de la Radio 21, mai ales că era echipat doar în silp şi avea cu el numai salteaua pe care ajunsese acolo.

„Şi să-l vezi pe Dinculescu în chiloţi şi cu salteaua în cap cum încerca să treacă graniţa înapoi spre România şi cum încerca să le explice vameşilor bulgari că a trecut din greşeală. A fost o întreagă nebunie. Au început o anchetă, au sunat pe fix la gazda la care stăteam atunci să vină cineva să-mi aducă buletinul. De parcă aş fi încercat să trec ilegal graniţa îmbrăcat doar în slip!", îşi aminteşte amuzat Manuel.

Aventura DJ-ului Radio 21 s-a încheiat cu bine, după ce vameşii bulgari s-au lămurit că a fost o greşeală şi l-au lăsat să se întoarcă în Vama Veche.

„A fost unul dintre cele mai penibile momente pe care le-am trăit.", încheie Manuel D. Dinculescu.

Mai multe