DJ Wanda: «Am refuzat trei cereri în căsătorie»

21 ianuarie 2013 15:22   Actualitate
Ultima actualizare:

În vreme ce sumedenie de femei se visează mirese şi aşteaptă cu sufletul la gură să fie cerute de nevastă, ea fuge de căsnicie cât o ţin picioarele! DJ Wanda nu vrea să audă de nuntă, pentru că se teme de rutina vieţii de cuplu. A fost cerută în căsătorie de trei ori până acum, şi de fiecare dată răspunsul ei a fost un „Nu" categoric!

Până la 35 de ani, DJ Wanda a refuzat multe cereri în căsătorie. Sexoasa brunetă recunoaşte că se teme de rutină! Prima oară a fost cerută de nevastă pe cand avea 20 de ani şi se iubea cu un tip mai mare decât ea cu 9 ani. A refuzat, căci i s-a părut că o dată măritată cu el, monotonia se va instala în casa lor.

„A doua oară m-a cerut un afacerist american, pe când aveam 24 de ani. Eram împreună de un an şi jumătate. Am refuzat. Simţeam că nu e flama aceea, că rutina ne va distruge căsnicia. În plus, era o dragoste de la distanţă. A treia oară m-a cerut un finlandez, tot om de afaceri. Mă iubea la nebunie, dar la fel, am simţit că nu este alesul. Nu m-am temut niciodată să recunosc asta", a declarat Wanda, în exclusivitate pentru Click!

Frumoasa DJ-iţă a mai avut o relaţie cu un francez, care i-a bătut şi el un apropo: „Trebuie să te muţi cu mine la Paris!", dar vedeta l-a refuzat. „Nu-mi plac nunţile programate. Dragostea trebuie exploatată la maximum încă de la începutul relaţiei. Nu trebuie să devină rutină. Eu vreau să trăiesc totul cu intensitate, rutina şi normalitatea nu-şi găsesc loc în viata mea!", ne-a mai spus Wanda.

Teama de căsătorie a Wandei poate fi tratată, este de părere psihologul Ionuţ Ghiugan (www.lapsiholog.com): „La femei, aceasta teamă este cauzată de modul în care persoana evaluează situaţia viitoare în contextul vieţii în doi. Psihoterapia şi-a dovedit eficienţa în cazul fobiilor".

Mai multe